iPhone 4 format nasıl atılır iTunes?

İçindekiler:

  1. iPhone 4 format nasıl atılır iTunes?
  2. iPhone 4 format nasıl atılır?
  3. iPhone 6s format nasıl atılır?
  4. iPhone 12 format nasıl atılır?
  5. iPhone 4 etkinleştirme kilidi nasıl kırılır?
  6. iPhone 4 açılmıyor ne yapmalıyım?
  7. iPhone 6 plus a nasıl format atılır?
  8. iPhone'da format nasıl atılır?

iPhone 4 format nasıl atılır iTunes?

Format atmak için iTunes'a ihtiyacımız yok; iPhone'u açın, ardından Ayarlar>Genel>Sıfırla bölümüne gelin ve Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil butonuna dokunmanız yeterli. iPhone bu işlemin ardından kapanacak ve yeniden başlayana kadar birkaç dakika beklemeniz gerekecek.

iPhone 4 format nasıl atılır?

Ayarlar > Genel > Sıfırla yolunu takip ederek sıfırlama menüsüne ulaşın. Ekranda yer alan seçeneklerden size uygun olanı seçin. Ekran kilidi şifrenizi girerek sıfırlama işlemini onaylayın. Apple iPhone 4 format atma işlemi bittiğinde cihazınız yeniden başlayacaktır.

iPhone 6s format nasıl atılır?

Ayarlar > Genel > Sıfırla bölümüne gidin. Parolanızı girmeniz isteniyorsa ama onu unuttuysanız Parolayı sıfırlama konusuna bakın. Apple kimliği parolanızı girmeniz isteniyorsa ama onu unuttuysanız Apple kimliğinizi kurtarma web sitesine bakın. Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil'e dokunun.

iPhone 12 format nasıl atılır?

Sesi Kıs düğmesine kısaca basın. Üst düğmeye basın ve yeniden başlatma işlemi başlayana kadar basılı tutun. Aygıtınız kurtarma moduna girene kadar Üst düğmeyi basılı tutmaya devam edin. iPhone 8, iPhone X, iPhone Xs serisi, iPhone 11 serisi ve iPhone 12 serisi: Sesi Aç düğmesine kısaca basın.

iPhone 4 etkinleştirme kilidi nasıl kırılır?

Kilidi web üzerinden açma
  1. Bir web tarayıcısı kullanarak Apple Kimliğiyle iCloud.com'a giriş yapsın.
  2. iPhone Bul'a gitsin.
  3. Ekranın üst kısmındaki Tüm Aygıtlar'ı tıklasın.
  4. iCloud'dan, kaldırmasını istediğiniz aygıtı seçsin.
  5. [Aygıtı] Sil'i tıklasın. Aygıt silininceye kadar İleri'yi seçin.
  6. Hesaptan Çıkar'ı tıklasın.

iPhone 4 açılmıyor ne yapmalıyım?

Sesi kıs düğmesine basıp hemen bırakın. Apple logosunu görene kadar yan düğmeyi basılı tutun. iPhone'unuz açılmıyorsa donanımınızı kontrol etmek ve aygıtınızı şarj etmek için bu adımları izleyin. Bir saat kadar şarj etmeniz gerekebilir.

iPhone 6 plus a nasıl format atılır?

Adım: Parmağınızı Güç Tuşu'ndan çekmeden Home butonu yani cihazın ön yüzünde yer alan Ana Ekran Tuşu'na basın. 3. Adım: Bu işleme ekran kapanana kadar ve Apple logosu görünene kadar devam edin. Eğer logo ekranda göründüyse hard reset işlemini başarıyla tamamladınız demektir.

iPhone'da format nasıl atılır?

Öncelikle Ayarlar > Genel > Sıfırla kısmına erişmeniz gerekmektedir. Ardından Tüm İçerikler ve Ayarları Sil kısmına tıklayınız. iPhone, sıfırlama isteğinizi doğruladıktan sonra tüm içerikleri ve ayarları telefonunuzdan silecektir.