Focus ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Focus ne anlama gelir?
  2. Ford Focus ne demektir?
  3. Focus ne demek TDK?
  4. Entegre ne anlama gelmektedir?
  5. Ford Focus yeni kasa kaç yılında çıktı?
  6. Dizayn etmek ne demek TDK?
  7. Entegre Türkçe bir kelime mi?
  8. Ford Focus 2021 kaç tork?
  9. Dizayn etme nedir?

Focus ne anlama gelir?

Ingilizce-Türkçe Çeviri in focus: odakta, odaklanmış, ayarlı, net, vazıh. out of focus : ayarsız, bulanık, müphem, vuzuhsuz. İsim merkez, (dikkat, faaliyet vb.'nin) yoğunlaşma noktası.

Ford Focus ne demektir?

Ford Focus, Ford'un ürettiği kompakt otomobil modelidir. İlk nesil Focus Temmuz 1998'de Avrupa'da, 1999'da ise Kuzey Amerika'da satışa sunuldu. Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika ve Güney Afrika'da Ford Escort, Asya ve Avustralasya pazarlarında ise Ford Lazer modelinin yerini aldı.

Focus ne demek TDK?

Fokus kelimesinin de Türk Dil Kurumuna göre anlamı merak edilmektedir. Dilimizde bu kelimenin ilk anlamı odak şeklindedir. İkinci anlamı ise ışınların mercekten geçip toplandıkları nokta olarak ifade edilmektedir.

Entegre ne anlama gelmektedir?

Entegre olmak bütünleşmek ve uyum sağlamak olarak tanımlanabilir. Entegre etmek ise birleştirmektir. Entegrasyon işleminin yapılması entegre edilmesi olurken işlemin kendisine entegre olmak denilebilir. Farklı sistemlerin bir arada çalışması entegre olmak terimine örnek olabilir.

Ford Focus yeni kasa kaç yılında çıktı?

Yeni nesil Focus, ilk olarak 'te Paris Otomobil Fuarı'nda ortaya çıktı. İlk jenerasyona kıyasla 25 mm'lik aks mesafesi, 168 mm'lik uzunluk ve 8 cm'lik yükseklik artışıyla yeni nesil, daha büyük ve daha ferah iç hacme sahip bir modeldi.

Dizayn etmek ne demek TDK?

Dizayn etmek kelimesinin Türkçe karşılığı tasarım yapmak olarak geçmektedir.

Entegre Türkçe bir kelime mi?

Entegre kelimesi Türkçede 'bütünleşmiş' anlamına gelmektedir.

Ford Focus 2021 kaç tork?

2021 Ford Focus teknik özellikleri
Trend X / TitaniumTrend X / Titanium
Yakıt türüBenzinBenzin
Maksimum güç123 Ps123 Ps
Maksimum tork150 Nm150 Nm
Şanzıman6 ileri manuel6 ileri otomatik
6 satır daha

Dizayn etme nedir?

Dizayn etmek kelimesinin Türkçe karşılığı tasarım yapmak olarak geçmektedir. Tasarım veya dizayn etmek diğer bir deyişle bir planın veya nesnenin inşa aşaması içinde meydana getirilmesi demektir.