Nokian marka lastik hangi ülkenin malı?

İçindekiler:

  1. Nokian marka lastik hangi ülkenin malı?
  2. Nankang ne malı?
  3. Nokian Wetproof nasıl?
  4. Nokian marka lastik nerede üretiliyor?
  5. Weatherproof lastik ne demek?
  6. Michelin sahibi kim?
  7. Crossclimate nasıl bir lastik?

Nokian marka lastik hangi ülkenin malı?

Nokian Tyres 1988 tarihinde kuruldu ve hisseleri 1995 yılında Helsinki Borsası'nda işlem görmeye başladı. Firmanın kökleri Suomen Gummitehdas Oy veya Finlandiya Kauçuk Fabrikası'nın kurulduğu 1898 yılına kadar uzanmaktadır.

Nankang ne malı?

Nankang, 1959 yılında kurulan Nankang Rubber Tire Corporation Ltd. bünyesindeki lastik ve diğer kauçuk ürünler markasıdır. Nankang lastikleri dünya çapında 100'den fazla pazara ihraç edilmektedir. ISO-9001 sertifikasına sahiptir. Nankang, Tayvan merkezlidir ürünlerini Tayvan ve Çin'de üretmektedir.

Nokian Wetproof nasıl?

Lastik, ıslak ve kuru zeminde frenlemede üst düzey performansı ve çok iyi dikey suda kızaklama direnci ile övülmektedir. Ayrıca Nokian Wetproof, ıslak zeminde direksiyon hakimiyetinde en iyi lastiklerden biridir. Kuru zeminde sürüş performansı çok iyi, dış yuvarlanma sesi ise düşüktür.

Nokian marka lastik nerede üretiliyor?

Üretim. Ana ürünler Nokia, Finlandiya, Vsevolozhsk, Rusya ve Dayton, ABD'de bulunan fabrikalarımızda üretilir. Belirli ürünler, kalite seviyeleri Nokian Tyres'ın yüksek standartlarına uyan sözleşmeli üreticilerin fabrikalarında üretilir.

Weatherproof lastik ne demek?

Dört mevsimin ötesinde. Nokian Weatherproof ürün ailesi yıl boyunca kullanımda birinci sınıf güvenlik ve dayanıklılık sunar. Boyutların hepsinde, lastiklerin kış kullanımına resmen uygun olduğunu belirten Kar Tanesi (3PMSF) simgesi vardır.

Michelin sahibi kim?

yılında Édouard ve André Michelin kardeşler tarafından kurulmuştur. Michelin markası dışında B.F.Goodrich, Taurus, Riken, Strial, Kormoran ve Uniroyal (Kuzey Amerika'da) markalarına da sahiptir.

Crossclimate nasıl bir lastik?

Michelin Cross Climate + lastikler kış ayları kar yağışı yoğun geçmeyen bölgelerde yaşayanlar ve yaz kış sök tak yapmak istemeyenler için ideal. Yumuşak sessiz ve konforlu bir lastik. 68dB ile birçok yaz lastiğinden sessiz. Tavsiye üzerine aldım ve gerçekten çok memnun kaldım.