Varis çorabı kaç saat takılmalı?

İçindekiler:

  1. Varis çorabı kaç saat takılmalı?
  2. Yazın varis çorabı giyilir mi?
  3. Varis çorabı bacak inceltir mı?
  4. Varis çorabı ile spor yapılır mı?

Varis çorabı kaç saat takılmalı?

Varis çorabı kaç saat giyilmeli? Varis çorabı uyku saati dışındaki tüm zamanlarda giyilmelidir. Uykudan kalktıktan sonra yataktan çıkmadan varis çorabını giymek en etkili yöntem olacaktır.

Yazın varis çorabı giyilir mi?

Sadece tedavi sonrasında özel varis çorabı giyilmesi gerekmektedir. Varis problemleri ve şikayetleri fazla ise, ameliyat gerektiren tedaviler için kışı beklememek gerekir. Ciddi problemleri olan kişiler, ağrıları olmasın diye bütün yaz, varis çorapları kullanmak zorunda kalmaktadırlar. Kullanmak şarttır.

Varis çorabı bacak inceltir mı?

Bacakları İnceltir mi? Kullandığınız ürün evet biraz sıkı bir yapısı mevcut, fakat bacakları inceltecek kadar değildir. Burada amaç genişlemiş damarı toplamak olup, daha fazla genişlemesinin önüne geçmektir.

Varis çorabı ile spor yapılır mı?

Tam tersine spor yaparken varis çorapları giymelerini özellikle önermekteyiz. Varis çorabı bir yandan spor sırasındaki yorgunluğunuzu azaltacak, bir yandan da performansınızı arttıracaktır. İleri varislerde, spor sırasında yaralanma, travmaya maruz kalındığında kanama ve pıhtı gibi sorunları da önleyecektir.