Selena Gomezin yüzüne ne oldu?

İçindekiler:

  1. Selena Gomezin yüzüne ne oldu?
  2. Selena Gomez Lupus hastalığı nedir?
  3. Selena Gomez neden Rehabilitasyon Merkezinde?
  4. Selena Gomez ve Justin Bieber neden ayrıldı?
  5. Selena Gomez Justin Bieber ilişkisi ne zaman sevgili oldu?
  6. Selena Gomez kime böbreğini verdi?

Selena Gomezin yüzüne ne oldu?

Bir süre önce rehabilitasyon merkezinde tedavi gören 26 yaşındaki Gomez'in yüzündeki değişim ise gözden kaçmıyor. Gomez'in yüzünde özellikle göz ve yanaklarındaki değişim ise hayranlarını telaşlandırıyor. ... Gomez, yıllardır bağışıklık sisteminin çökmesine neden olan Lupus hastalığı yüzünden tedavi görüyor.

Selena Gomez Lupus hastalığı nedir?

Kelebek hastalığı ve bipolar bozukluk ile mücadele eden Gomez, yaşadığı zorlukların kendisine ilham verdiğini söyledi. Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez, samimi açıklamalarda bulundu.

Selena Gomez neden Rehabilitasyon Merkezinde?

Gomez, yıllardır bağışıklık sisteminin çökmesine neden olan Lupus hastalığı yüzünden tedavi görüyor. Lupusun yol açtığı böbrek yetmezliği sonucu nakil operasyonu da geçiren Gomez, sık sık depresyon ve anksiteye nedeniyle rehabilitasyon merkezine yatıp tedavi de görüyor.

Selena Gomez ve Justin Bieber neden ayrıldı?

Bir küs bir barışık olan Selena Gomez ve Justin Bieber çiftinin yollarını yine ayırdıkları iddia edilidi. ... İddiaya göre ikili, Bieber'ın eski sevgilisi Hailey Baldwin'le olan mesajları yüzünden kavga etti. Gerilimi bir türlü dindiremeyen Bieber ve Gomez, sorunlarını terapiyle çözme kararı aldı.

Selena Gomez Justin Bieber ilişkisi ne zaman sevgili oldu?

Gomez, Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber'la 2011'de çıkmaya başlamış ve ikilinin inişli çıkışlı ilişkisi 2018'de son bulmuştu.

Selena Gomez kime böbreğini verdi?

"Selena Gomez'e saygı" tweet'leri sosyal medyada çığ gibi büyüdü. Ünlü şarkıcı Eylül 2017'de lupus hastalığı (kelebek hastalığı) tedavisi kapsamında böbrek nakli ameliyatı geçirmişti. Yakın arkadaşı ve aynı zamanda oyuncu olan Francia Raisa, Gomez'e böbreğini bağışlamıştı.