iPhone arka cam değişir mi?

İçindekiler:

  1. iPhone arka cam değişir mi?
  2. APPLE telefon arkası nasıl açılır?
  3. iPhone XR arka cam ne kadar?
  4. iPhone 6 kapandığında nasıl açılır?
  5. iPhone 4 kapalıyken nasıl açılır?
  6. iPhone 4s açılmıyor ne yapmalıyım?
  7. iPhone arka kapak değişimi ne kadar?
  8. iPhone Xr ekran ne kadar?
  9. iPhone Xr ne kadar?

iPhone arka cam değişir mi?

iPhone arka cam kırılması durumu Apple, kasada meydana gelen bir problem için ücretli cihaz değişimi yapıyor. Aynı şekilde iPhone 8 arka camının kırılması, iPhone 8 Plus arka camının kırılması veya iPhone x arka camının kırılması gibi durumlarda da ücretli cihaz değişimi yapılacaktır.

APPLE telefon arkası nasıl açılır?

Arkaya Dokun özelliğini açma Ayarlar > Erişilebilirlik > Dokunma'ya gidin ve Arkaya Dokun'a dokunun. Çift Dokunma veya Üç Kez Dokunma'ya dokunun ve bir eylem seçin. Ayarladığınız eylemi tetiklemek için iPhone'unuzun arkasına iki veya üç kez dokunun.

iPhone XR arka cam ne kadar?

– Kırık, Çatlak Apple Arka Cam Değişimi Fiyatları
Model ve İşlemFiyatı
iPhone XR Arka Cam Değişimi449 TL
iPhone XS Arka Cam Değişimi449 TL
iPhone XS Max Arka Cam Değişimi499 TL
iPhone 11 Arka Cam Değişimi800 TL
7 satır daha•BE

iPhone 6 kapandığında nasıl açılır?

Yan düğmeye basıp "kapat" sürgüsü görünene kadar düğmeyi basılı tutun. Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için 30 saniye bekleyin. Aygıtınız donduysa veya yanıt vermiyorsa aygıtınızı yeniden başlamaya zorlayın. Aygıtınızı yeniden açmak için yan düğmeye basıp Apple logosu görünene kadar düğmeyi basılı tutun.

iPhone 4 kapalıyken nasıl açılır?

Ses düğmelerinden birine ve yan düğmeye basıp "kapat" sürgüsü görünene kadar düğmeleri basılı tutun. Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için 30 saniye bekleyin. Aygıtınızı yeniden açmak için yan düğmeye (iPhone'unuzun sağ tarafındaki düğme) basıp Apple logosu görünene kadar düğmeyi basılı tutun.

iPhone 4s açılmıyor ne yapmalıyım?

Sesi kıs düğmesine basıp hemen bırakın. Apple logosunu görene kadar yan düğmeyi basılı tutun. iPhone'unuz açılmıyorsa donanımınızı kontrol etmek ve aygıtınızı şarj etmek için bu adımları izleyin. Bir saat kadar şarj etmeniz gerekebilir.

iPhone arka kapak değişimi ne kadar?

Aşağıdaki listede model model arka kapak değişim fiyatları verilmiştir....
MODELDEĞİŞİM FİYATI
iPhone 8450 TL
iPhone 7 Plus350 TL
iPhone 7300 TL
iPhone 6s Plus300 TL
14 satır daha•BE

iPhone Xr ekran ne kadar?

iPhone Xr orjinal ekran değişimi 1600 TL' dir. Bu ekran servis orjinali ekrandır. Apple yetkili servislerinde şu anda iPhone Xr orjinal ekran değişim güncel fiyatı 1789 TL' dir.

iPhone Xr ne kadar?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 6.999,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 6.199,00 TLŞu Andaki Fiyat: 6.899,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 100 TL (%1) daha ucuz.