Yunanca skala ne demek?

İçindekiler:

  1. Yunanca skala ne demek?
  2. Skala ne anlama gelir?
  3. Skala medyanın sahibi kim?
  4. Repertuar mi repertuar mi?
  5. Araç segmenti ne anlama gelir?
  6. Scala programı nedir?
  7. Rasgele mi rast gele mi?
  8. Skala medya ne iş yapar?

Yunanca skala ne demek?

5-) Çağdas Yunanca' da merdiven anlamına gelir.

Skala ne anlama gelir?

a. (ska'la) 1. Genellikle ölçü aletlerinde gösterge çizelgesi: Akımölçerin skalası. 2. Çeşitlilik.

Skala medyanın sahibi kim?

Skala Medya Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Buladı'nın daha önce beraber çalıştığı ve “40 yıllık dostum” dediği Erol Olçok'un odası da tam olarak bu alanda bulunuyor. Oğlu ile 15 Temmuz'da şehit olan Erol Olçok'un odası anı olarak Skala Medya'da varlığını koruyor.

Repertuar mi repertuar mi?

Bu kelimenin repertuvar mı, repertuar mı olarak yazıldığı sorgulanır. Bu kelimenin doğru kullanımı repertuvar şeklinde olmalıdır. Cümle içinde kullanımı: “Çok geniş bir müzik repertuvarı var.”

Araç segmenti ne anlama gelir?

Otomobil Segmentleri : Araçları sınıflandırmak için kullanılır. Araçların sınıflandırılmasında otomobillerin boyutları, iç hacimleri, fiyatları, performansları gibi kriterler göz önüne Alınmaktadır. ... Küçük aile otomobilleri olarak nitelendirilmektedir. Alt orta sınıf olarak da tanımlanırlar.

Scala programı nedir?

SCALA YAZILIM DİLİ Scala, Java ile yazılan kütüphaneleri kullanma imkanı sunmaktadır. Nesne yönelimli program yazmayı destekleyen Scala'nın içeriği Java'nın aksinedir. Scala'da her şey bir nesnedir. En önemli iki özelliğinden bir tanesi olan fonksiyonel programlama, büyük ölçekli programlar yazmak için uygundur.

Rasgele mi rast gele mi?

2- Seçmeden, iyisini kötüsünü ayırmadan, gelişigüzel, lalettayin. RASTGELE NASIL YAZILIR? Bu kelimenin “rastgele mi, rasgele mi” olarak yazıldığı sorgulanır. Bu kelimenin doğru kullanımı rastgele şeklinde olmalıdır.

Skala medya ne iş yapar?

Ulusal ve Uluslararası markalarımızın tüketiciyle iletişim planlaması sürecinde liderlik eden tam hizmet medya ajansıyız. Bu vizyon ile 2013 yılında, sektörde uzun yıllar tecrübe kazanmış yönetici kadrosu ile kurulduk.