Cumhuriyet Altını taksitle alınır mı?

İçindekiler:

  1. Cumhuriyet Altını taksitle alınır mı?
  2. Kredi kartına taksitle altın alınıyor mu?
  3. Cumhuriyet altını kaç taksit?
  4. Kredi Kartı ile altın alinir mi?
  5. Internetten telefon alımında taksit oluyor mu?

Cumhuriyet Altını taksitle alınır mı?

Kredi kartı altın alımlarında taksitlendirme yapılır ve taksit sayısı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun 24.10.2019 tarihli ve 8632 sayılı kararı sonrası basılı altın (gram, çeyrek, yarım ve cumhuriyet) ve külçe halinde olmayan tüm altınlar için 6 aya kadar olabilir.

Kredi kartına taksitle altın alınıyor mu?

BDDK'dan yapılan açıklamaya göre, kredi kartlarında taksitlendirme sürelerinin, basılı ve külçe halinde olmayan kuyumla ilgili harcamalarda 6 aydan 3 aya, mobilya ve elektrikli eşya alımlarında 12 aydan 9 aya indirilmesine karar verildi.

Cumhuriyet altını kaç taksit?

Kredi kartı ile ödemelerde (sarrafiye* ve ziynet ürünleri hariç) pırlanta, elmas ve altın takı alışverişlerinizde 8 taksit imkanından faydalanabilirsiniz. BDDK mevzuatı gereği külçe altın ve ziynet/sarrafiye* altın alışverişlerinizde taksit uygulanmamaktadır, bu ürün grubunda banka komisyon oranı söz konusu olabilir.

Kredi Kartı ile altın alinir mi?

Kuyumculardan taksitli bir şekilde altın alınabilme olanağı sağlayan kredi kartıyla altın alımı mümkündür. Kredi kartı ile altın almak mümkün olduğu gibi birçok taksite de bölünebilme şansı vardır. ... Yani altın almak isteyen bir kişi herhangi bir kuyumcuya giderek kredi kartı ile alışverişini yapabilir.

Internetten telefon alımında taksit oluyor mu?

Fiyatı liranın üzerinde olan cep telefonlarının satışında en fazla 3 ay, video, kamera ve ses sistemleri gibi elektronik cihazların satışında en fazla 4 ay taksit yapılabilecek. Tablet satışlarında taksit sayısı 6 ayı, beyaz eşya ve mobilya satışında ise 9 ayı geçemeyecek.