Türk Telekom kurulum ücreti var mı?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom kurulum ücreti var mı?
  2. AirTies modem kimin?
  3. Airties 5650 modem kaç GHz?
  4. Airties 5650 v3 fiber destekliyor mu?

Türk Telekom kurulum ücreti var mı?

Evde İnternet Kurulum Hizmeti 24 ay taahhütle ücretsizdir. 24 ay boyunca internet hattı iptal edilmez ise faturaya herhangi bir ücret yansımayacaktır. Hizmet alımından itibaren 24 ay içerisinde hat iptali durumunda, kalan taksit süresi kadar aylık ücret toplamı son faturaya yansıtılacaktır.

AirTies modem kimin?

AirTies, Silikon Vadisi'nde kariyer yapan, son olarak Ubicom'un CEO'luğu koltuğunda otururken Türkiye'ye bir girişimci olarak dönmeye karar veren Bülent Çelebi'nin kurduğu bir Türk teknoloji şirketi.

Airties 5650 modem kaç GHz?

Cihazın üzerinde bulunan AirTouch tuşu sayesinde tüm kurulumlarınızı kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. 2.4 GHz bandı destekleyen ve antenlerini dahili olarak sunarak göze de hitap etmeyi başaran AirTies Air 5650'de DLNA desteği de çağımızda olması gerekenlerden.

Airties 5650 v3 fiber destekliyor mu?

Airties 5650 v3 Model, Adsl2/Vdsl2 & Fiber 4Port, USB Girişli Kablosuz Modem Cihaz Özellikleri : Adsl2+/Vdsl2 ve Fiber bağlantı 4 Port ethernet 3G Router Desteği Wifi ve WPS desteği Bu cihaz ile birlikte alacağınız 3g modem ile mobil bağlantınızı paylaştırabilirsiniz.