Zade Vital aspir yağı kapsül ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Zade Vital aspir yağı kapsül ne işe yarar?
  2. Zade Vital Combo fit ne işe yarar?
  3. Aspir yağı kapsülü zayıflamak için nasıl kullanılır?
  4. Zade Vital kilo verdirir mi?
  5. Aspir yağı kapsülü günde kaç defa kullanılır?
  6. Zade Vital Combo fit nasıl kullanılır?
  7. Zade Vital Combo Trainer nedir?
  8. Zade Vital combo nedir?
  9. Zade Vital Combo Trainer nasıl kullanılır?
  10. Zade Vital Combo mental nasıl kullanılır?

Zade Vital aspir yağı kapsül ne işe yarar?

Aspir yağının içerisindeki Konjuge Linoleik Asit, yağların vücutta depolanmasını sağlayan Lipoprotein Lipaz enzimi üzerine etki gösterir. Linoleik asit normal kan kolesterol düzeyinin korunmasına katkıda bulunur. Egzersizlerden yarım saat önce kullanılması tavsiye edilir.

Zade Vital Combo fit ne işe yarar?

Zade Vital® Combo Fit, vücudun günlük Omega 3-9, vitamin (A, D, E), mineral ve eser element ihtiyaçlarını karşılıyor, metabolizmayı hızlandırıcı, yağ yakıcı özellikleri ile de kilo kontrolüne destek olmak amacıyla kullanılıyor.

Aspir yağı kapsülü zayıflamak için nasıl kullanılır?

Kilo kontrolü için zayıflamaya yardımcı olarak salatalarınıza 1 tatlı kaşığı Aspir yağı ekleyebilirsiniz. Aspir yağı ısıtılarak tüketime uygun olmayan ve soğuk olarak tüketilmesi gereken bir yağdır.

Zade Vital kilo verdirir mi?

İçeriğindeki CLA (Conjugated Linoleic Acid/Konjuge Linoleik Asit) ile vücuttaki yağ oranını azaltmaya yardımcı olduğu için diyet ve egzersiz programlarına eklenebilmektedir. Metabolizmayı hızlandırarak, yağ-kas dengesini düzenlemeye ve kilo vermeye yardımcı olabilir.

Aspir yağı kapsülü günde kaç defa kullanılır?

İçilerek yapılan kullanımı; su bardağına yarım olarak ılık su ve 1 tatlı kaşığı aspir yağının konarak içilmesi şeklindedir. Cilde uygulanması ise; direk sorunlu bölgelere günde 2 kere sürülerek masaj yapılması şeklindedir. Aspir yağının kapağı açıldığında buzdolabında saklanmalı ve 40 günde tüketilmelidir.

Zade Vital Combo fit nasıl kullanılır?

Yetişkinler için her bir kapsülden 1 adet kullanılması önerilir. Kapsüller ağızda ezilmeden veya çiğnenmeden, yeterli miktarda su ile yutulmalıdır.

Zade Vital Combo Trainer nedir?

Zade Vital Combo Trainer'de bulunan çörek otu yağı, keten tohumu yağı ve aspir yağı yüksek oranda esansiyel doymamış yağ asitleri içermektedir. Diyette doymuş yağların doymamış yağlarla yer değiştirmesi normal kan kolesterol düzeyinin korunmasına katkıda bulunur.

Zade Vital combo nedir?

Çörek Otu Yağı, Ceviz Yağı, Yer Fıstığı Yağı, Omega 3 Balık Yağı İçeren Takviye Edici Gıda. Çörekotu yağı timol timokinon gibi etken maddeler içerir. Yer Fıstığı Yağı protein, yağ ve lif bakımından zengindir.

Zade Vital Combo Trainer nasıl kullanılır?

Yetişkinler için her bir kapsülden 1 adet kullanılması önerilir. Kapsüller ağızda ezilmeden veya çiğnenmeden, yeterli miktarda su ile yutulmalıdır.

Zade Vital Combo mental nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli: Yetişkinler için her bir kapsülden 1 adet kullanılması önerilir. Kapsüller ağızda |||den veya çiğnenmeden, yeterli miktarda su ile yutulmalıdır. Uyarı: Sert kabuklu meyveleri içermez. Bu ürün hazırlanmaya başlamadan önce ekipmanlar fındık vb. içeren ürünler için kullanılmıştır.