Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi kim?

İçindekiler:

  1. Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi kim?
  2. Alaşehir Devlet Hastanesi ne zaman açıldı?
  3. Op Dr Kadir Gem kimdir?
  4. Alaşehir ilçe sağlık müdürlüğü nerede?
  5. Demirci Devlet Hastanesi kaç yataklı?
  6. Gördes Devlet Hastanesi kaç yataklı?
  7. Önder Ceylan Kimdir?
  8. Alaşehir ilçe sağlık müdürü kim?
  9. Hasta hakları ile ilgili şikâyetler nasıl yapılır ve başvuru birimleri nerelerdir?
  10. Hastanın yasal temsilcisi kimdir?
  11. Sağlık ile ilgili hakları nelerdir?
  12. Hasta hakları için nereye başvurulur?
  13. Bir doktor nasıl şikayet edilir?

Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi kim?

Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Orhan Kırmalı'nın istifa etmesiyle boşalan göreve Manisa Şehir Hastaneleri Ortopedi Uzmanı Operatör Doktor Kadir Gem atandı.

Alaşehir Devlet Hastanesi ne zaman açıldı?

Merkez ve mahalleleriyle beraber 110.000 nüfusa hizmet veren Alaşehir Devlet Hastanesi 1902 yazında Kaymakam Urlalı Hasan Basri Bey in gayretleri ve Alaşehir halkının başlarıyla kurulmuştur.

Op Dr Kadir Gem kimdir?

Diyarbakırlı olan Op. Dr. Kadir Gem, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra Manisa Celal Bayer Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde uzmanlığını tamamladı ve Manisa Şehir Hastanesi'nde Ortopedi uzmanı olarak görev yapmaya başladı.

Alaşehir ilçe sağlık müdürlüğü nerede?

Manisa Alaşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü, belediyeler, devlet daireleri, Yeni Mah., Hasan Tahsin Cad., No:35, Alaşehir, Manisa, Türkiye - Yandex Haritalar.

Demirci Devlet Hastanesi kaç yataklı?

31 dönüm arsa üzerine 14 bin metrekare kapalı alana sahip olan Demirci'nin yeni Devlet Hastanesinde 75 tescilli hasta yatağı, 3 ameliyathane, 32 poliklinik, 9 yataklı diyaliz merkezi mevcut.

Gördes Devlet Hastanesi kaç yataklı?

Gördes Devlet Hastanesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından toplu açılış töreninde açılışı yapılan yeni binasında hizmet vermeye başladı. Hastane başhekimi Op. Dr. Berent Gürkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada 35 yatak kapasiteli hastanenin tarihinde temelinin atılmış olduğunu hatırlattı.

Önder Ceylan Kimdir?

İlçe Milli Eğitim Müdürü 1979 Eskişehir doğumlu. Sarıcakaya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinde de bulunduktan sonra 2014 yılından 21.02.2018 tarihine kadar Sarıcakaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapmıştır. ...

Alaşehir ilçe sağlık müdürü kim?

Manisa'nın Alaşehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülistan Güngör, Balıkesir'in Edremit İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne atanmasının ardından yerine Kocaeli Devlet Hastanesi Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Metin Gümüş atandı.

Hasta hakları ile ilgili şikâyetler nasıl yapılır ve başvuru birimleri nerelerdir?

Cevap: Hasta hakları ile ilgili tüm müracaat ve şikâyetler Hasta Hakları birimlerinden, Sağlık Bakanlığınca oluşturulan https:// hastahaklari.saglik.gov.tr/ Genel Ağ adresinden ve Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi (SABİM) Alo 184'ü arayarak yapılabilir.

Hastanın yasal temsilcisi kimdir?

Yasal Temsilci: Vasiyet altındakiler için vasi, reşit olmayanlar için anne – baba, bunların bulunmadığı durumlarda 1. derece kanuni mirasçılar, (1.sırada eş, 2.sırada anne baba, 3.sırada 18 yaşını geçmiş çocuklar, 4.sırada kardeş, 5.sırada atanmış vasi, 6.sırada atanmış yasal temsilci) yer alır.

Sağlık ile ilgili hakları nelerdir?

SAĞLIK HAKLARI NELERDİR?
  • SAĞLIK HİZMETLERİNDEN FAYDALANMA HAKKI. ...
  • BİLGİ İSTEME HAKKI. ...
  • SAĞLIK KURULUŞUNU SEÇME VE DEĞİŞTİRME HAKKI. ...
  • PERSONELİ TANIMA, SEÇME VE DEĞİŞTİRME HAKKI. ...
  • ÖNCELİK SIRASININ BELİRLENMESİNİ TALEP ETME HAKKI. ...
  • TIBBİ GEREKLERE UYGUN TEŞHİS, TEDAVİ VE BAKIM HAKKI.
Daha fazla öğe...•BE

Hasta hakları için nereye başvurulur?

Sağlık Hizmetleri ile ilgili her türlü şikayet için Sağlık Bakanlığı''nın (SABİM) ALO 184 adlı hattı arayabilirsiniz. Başvuru Şekli : Postayla yapılan başvurular kabul edilmez. İlgili kişi şahsen başvurmak zorundadır.

Bir doktor nasıl şikayet edilir?

Sağlık Bakanlığı'nın sağlıkta dönüşüm adı altında başlattığı uygulamayla vatandaşlar ALO 184 hattını arayarak, memnun kalmadıkları sağlık çalışanlarını şikayet edebiliyor.