Kayseri Maya Göz sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Kayseri Maya Göz sahibi kim?
  2. Göz muayenesi ücreti ne kadar?
  3. Maya Göz Hastanesi SGK anlaşması var mı?
  4. Hakkı Doğan hangi hastanede?
  5. Ziya Alp Köse hangi hastanede?
  6. Kayseri Şehir Hastanesi göz Polikliniği hangi binada?
  7. Dünya Göz hastanesinde göz muayenesi ne kadar?
  8. Katarakt ameliyatından sonra ne zaman görme başlar?
  9. Katarakt ameliyatı sonrası ödem nasıl geçer?

Kayseri Maya Göz sahibi kim?

Ertuğrul Özaslan - Yönetim Kurulu Başkanı - Mayagöz Hastanesi | LinkedIn.

Göz muayenesi ücreti ne kadar?

Göz Hastalıkları: 100 TL Özel muayene ücretleri: 1. Beyin Cerrahi: 150 TL Özel muayene ücretleri: 1 TL. Dermatoloji: 100 TL Özel muayene ücretleri: 1 TL. Fizik tedavi: 150 TL Özel muayene ücretleri: 1 TL.

Maya Göz Hastanesi SGK anlaşması var mı?

Maya Göz | Sağlıklı Yaşamaya. Merkezimizin SGK (SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı), özel sağlık sigortaları, kamu kurumları ve diğer özel kuruluşlar ile anlaşması bulunmaktadır. Anlaşmalı kurum dâhilinde muayene olabilmek için yapılan anlaşmanın içeriğine göre uygulamalarımız mevcuttur.

Hakkı Doğan hangi hastanede?

Hakkı Doğan, Özel Kayseri Maya Göz Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

Ziya Alp Köse hangi hastanede?

2005 yılından beri kurucu ortakları arasında olduğu Kayseri Özel Maya Göz Hastanesi'nde hem mesul müdür yardımcısı hem de göz doktoru olarak görev yapmakta. Ziya Alp Köse, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kayseri Şehir Hastanesi göz Polikliniği hangi binada?

Kliniğimizde göz hastalıkları uzmanlık eğitimi 2011 yılından itibaren verilmekte olup Kayseri Şehir Hastanesinde eğitim devam etmektedir. Kliniğimiz Psikiyatri Hastanesi zemin katta poliklinikler ve 1. katta göz servisi olarak hizmet vermektedir.

Dünya Göz hastanesinde göz muayenesi ne kadar?

Dünya Göz Hastanesi muayene ücretleri; hastanenin gideceğiniz lokasyonuna, doktora ve yapılacak olan tedaviye göre değişiklik gösterebilir. Ortalama muayene ücretleri 200 TL'den başlar ve 450 TL'ye kadar yükselebilir.

Katarakt ameliyatından sonra ne zaman görme başlar?

Ameliyattan sonra hastanın normal görüşe kavuşması için geçen süre; ameliyatın zorluğuna ve kataraktın sertliğine göre değişir. 7 ile 15 gün arasında çok iyi bir görme noktasına ulaşılır. Hasta 15gün ile 30 gün arasında tamamıyla iyileşir.

Katarakt ameliyatı sonrası ödem nasıl geçer?

Katarakt ameliyatı sonrası gözde ödem oluşması mümkündür. En sık gördüğümüz ödem; kornea tabakasındaki ilk 1-2 günde kaybolan geçici ödemdir. Diğer ödem ise retina tabakası ile ilgilidir. Retina tabakasındaki ödemin geçmesi daha uzun sürebilir veya bu ödemin gerilemesi için enjeksiyon yapılması gerekebilir.