Üsküdar Ataşehir nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Üsküdar Ataşehir nasıl gidilir?
  2. Acarlar Sitesi Ataşehir hangi otobüs gider?
  3. 8A nerede?
  4. Metropol istanbul hangi durak?
  5. Kadıköy 8A otobüsleri nereden kalkıyor?
  6. 8B nereden geçiyor?
  7. Metropol İstanbul Si̇tesi̇ Ataşehi̇r nasıl gidilir?

Üsküdar Ataşehir nasıl gidilir?

Karayolu ile Ataşehir'e Ulaşım Üsküdar'dan kalkan 16M numaralı İETT hattı hem doğu hem de batı Ataşehir'den geçmektedir. Ataşehir'e otobüs ile ulaşım için, 13AB numaralı Altunizade- Üstbostancı hattını da kullanabilirsiniz. Bu hattı kullanarak hem doğu hem de batı Ataşehir'e ulaşım sağlayabilirsiniz.

Acarlar Sitesi Ataşehir hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Acarlar Sitesi yakınından geçiyor: 14ŞB, 19D, E-3.

8A nerede?

8A (İETT) 8A otobüs hattının ilk durağı Kadıköy olup son durağı Batı Ataşehir Peronlar durağıdır. 8A (Kadıköy‎→Batı Ataşehir Peronlar), Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar çalışıyor.

Metropol istanbul hangi durak?

METRO. Anadolu Yakası'ndan metro ile gelmek isterseniz M4 hattında Yenisahra durağında inebilir, aktarma yaparak Metropol İstanbul'a gelebilirsiniz. Avrupa Yakası'ndan metro ile gelmek isterseniz Kadıköy veya Üsküdar'a geçtikten sonra aktarma yaparak Metropol İstanbul'a gelebilirsiniz.

Kadıköy 8A otobüsleri nereden kalkıyor?

8A otobüs hattının ilk durağı Kadıköy olup son durağı Batı Ataşehir Peronlar durağıdır. 8A (Kadıköy‎→Batı Ataşehir Peronlar), her gün çalışıyor.

8B nereden geçiyor?

8B otobüs hattı (100. Yil - Diş Hastanesi), Regülatör Köprü Son Durak konumundan başlayıp Galip Avşaroğlu Bulvarı, 24 konumuna gidene kadar 56 duraktan geçiyor. 8B otobüs hattının gelecek haftaki saatlerine genel bakış: 06:00'da çalışmaya başlıyor ve 23:00'da bitiyor.

Metropol İstanbul Si̇tesi̇ Ataşehi̇r nasıl gidilir?

Kartal, Maltepe, Pendik Tuzla taraflarından geliyorsanız Kadıköy-Tavşantepe metrosuna binerek Yenisahra durağında ininiz. Buradan Kartal yönünündeki otobüs durağından 19EK, 14ŞB numaralı otobüslerden birine aktarma yapınız. Ataşehir Plazalar durağında indiğinizde Metropol İstanbul'a ulaşabilirsiniz.