Fon perde neye göre seçilir?

İçindekiler:

  1. Fon perde neye göre seçilir?
  2. Gri yatak odasına ne renk fon perde?
  3. Yatak odasına stor perde olur mu?
  4. Gri yatak başlığına hangi renk gider?
  5. Stor Perde fiyatları ne kadar?
  6. Perde seçimi nasıl olmalıdır?

Fon perde neye göre seçilir?

Fon perde seçiminde genellikle tül rengi beyaz olarak belirlenir. ... Seçim yaparken ise mobilyalarınızın rengini ve desenini göz önünde bulundurmanız gerekir. Perde rengi seçiminde, evinizin duvar rengine uyumlu olmasına dikkat etmenizde fayda vardır. Bu sayede perdelerinizin rengini ortaya çıkarabilirsiniz.

Gri yatak odasına ne renk fon perde?

Daha ağır bir gri yatak odası istiyorsanız koyu renk fon perdeler ile vurgu yapacağınız alanlarda siyah kullanabilirsiniz. Loş görünümü daha da artırmak için zemin aydınlatma veya aplik aydınlatma seçeneklerini düşünebilirsiniz.

Yatak odasına stor perde olur mu?

Yatak odaları için normal fon perdelerin yerini pratik stor perdeler almakta. Farklı renk ve desen seçenekleri ile güneşlik, karartma ve zebra stor perdeler yatak odalarına modern ve estetik bir görüntü sunar. Kaliteli uyku için odaya gelen güneş ışığının tamamen engellenmesi gerekir.

Gri yatak başlığına hangi renk gider?

Gri ile Uyumlu Renklerden olan hardal, lacivert, altın, kahverengi, gümüş, beyaz, siyah, somon ve sarı gibi renklerden hangisinin sizin stilinizle uyum sağladığını belirleyerek bu yönde dizaynlar yapmalısınız.

Stor Perde fiyatları ne kadar?

  • Şantuk Beyaz Stor Perde 60x2,90 TL.
  • Şantuk Antrasit Stor Perde 60x2,90 TL.
  • Şantuk Beyaz Stor Perde 80x2,90 TL.
  • Şantuk Beyaz Stor Perde 100x200 cm. ...
  • Şantuk Beyaz Stor Perde 120x200 cm. ...
  • Şantuk Beyaz Stor Perde 160x200 cm. ...
  • Şantuk Antrasit Stor Perde 80x200 cm. ...
  • Şantuk Antrasit Stor Perde 100x200 cm.
Daha fazla öğe...

Perde seçimi nasıl olmalıdır?

Bir perde seçerken, doğru rengi seçtiğinden emin olmalısın. Perdeler görsel açıdan büyük bir alan kaplar, bu nedenle ne tür bir renk ve desen istediğini dikkatlice düşünmen önemlidir. Perde seçerken duvar ve zemin ile birlikte dekorasyonda kullanılan renkleri de değerlendirmelisin.