Kükürtlü su neye iyi geliyor?

İçindekiler:

  1. Kükürtlü su neye iyi geliyor?
  2. Termal su neye iyi gelir?
  3. Termal su yüze iyi gelir mi?
  4. Termal su cilde zarar verir mi?
  5. Termal su cilde nasıl kullanılır?

Kükürtlü su neye iyi geliyor?

Kükürtlü suyun faydaları, Kireçleme, Mide Rahatsızlığı, İdrar Yolları, Basur, Egzama, Mantar,Sinüzit, Guatır, Kadın hastalıkları, Saçtaki kepeklere, cilt hastalıkları, Vücut Çatlaklarına, Topuk Çatlaklarına ve içildiğinde ise böbrek taşlarına iyi geliyor. Kükürtlü su aynı zamanda içiliyor.

Termal su neye iyi gelir?

Termal Suyun Faydaları Nelerdir?
  • Astım, bronşit, allerjik üst solunum yolu rahatsızlıkları, nefes darlığı gibi solunum yolu hastalıklarında tedavi edicidir.
  • Sedef, egzama, akne gibi cilt rahatsızlıklarında,
  • Kireçlenme, bel fıtığı, romatizmal rahatsızlıklarda.
Daha fazla öğe...

Termal su yüze iyi gelir mi?

Termal su, cildin en çok ihtiyacı olan nemi sağlar. Termal suyun içeriğindeki mineraller, cildin nemini korumakta ve cilde nem kazandırmakla görevli. Böylece termal suyu cildine sıktığın anda cildinin tazelendiğini ve daha sağlıklı göründüğünü fark edersin.

Termal su cilde zarar verir mi?

Termal sular, cilt için oldukça faydalıdır. Özellikle cilt bakımında önemli etkilere sahiptir. Termal su, yoğun bir şekilde terleme sağlayarak, vücutta bulunan zehirli toksinlerin atılmasını sağlar. Bu etkisi sayesinde cilt pürüzsüz ve kadifemsi bir dokuya kavuşur.

Termal su cilde nasıl kullanılır?

Yüzünüzü yıkadıktan sonra termal suyu sıkın. Cildiniz kuruduktan sonra nemlendiricinizi de sürerek günlük bakımınızı tamamlayabilirsiniz. Gün boyu nemini kaybeden cildiniz için termal sular etkili olacaktır. Çantanızda taşıyabileceğiniz boyda bir termal su ile bakımlı bir cilde kavuşabilirsiniz.