Hat taşıma ücreti var mı?

İçindekiler:

  1. Hat taşıma ücreti var mı?
  2. Türk Telekom'a geçmek ücretli mi?
  3. Numara değiştirme Turkcell paralı mı?
  4. Vodafone den Türk Telekom'a geçiş kaç gün sürer?
  5. Telefon numarası değiştirmek ücretli mi?
  6. Hat taşımak için neler gerekli?

Hat taşıma ücreti var mı?

Numara Taşıma Numaramı taşımak ücretli midir? Hayır, herhangi bir ücret ödemezsiniz. Aşağıdaki formu doldurarak, numara taşıma talebinizi tık diye bize iletebilirsiniz.

Türk Telekom'a geçmek ücretli mi?

Türk Telekom mobil hat sahibi olmak bu kadar kolay. Sizde hemen numaranızı Türk Telekom'a taşıyın diye numara taşıma işlemi ücretsizdir. Faturalı ya da faturasız dilediğiniz Türk Telekom tarifelerine geçiş yapabilirsiniz. Numara taşıma işlemi 6 gün sürmektedir.

Numara değiştirme Turkcell paralı mı?

Abonelik İşlemleri Eğer hattınız başkası adına kayıtlıysa; Hattın üzerine kayıtlı olduğu kişinin vekalet belgesi ve kendi kimliğinizle bir Turkcell Mağazasına başvurduğunuzda da numaranızı değiştirebilirsiniz. 12.03.2021 tarihi itibarıyla numara değişikliği ücreti bireysel aboneler için KDV ve ÖİV dahil 34,85 TL'dir.

Vodafone den Türk Telekom'a geçiş kaç gün sürer?

Genel numara taşıma süreci maksimum 4 gün içinde sonuçlanmaktadır. Türk Telekom mobile yasal sahibi olduğunuz numaranızı taşıma talebinizi iletmek için size en yakın Türk Telekom mağazalarına gelerek ya da web sitemizdeki online başvuru formundan talep bırakabilirsiniz.

Telefon numarası değiştirmek ücretli mi?

Artık hattınıza ait numaranızı yeni hat almadan değişiklik talebiyle değiştirebilir, üstelik bu işlem sonucunda kazançlı çıkabilirsiniz. Numara değişiklik işlemi ücreti 31,27 TL'dir. Numara değişikliği yaparak mevcut tüm haklarınızı yeni numaranıza aktarabilirsiniz.

Hat taşımak için neler gerekli?

Numara Taşımayla İlgili Sıkça Sorulan Sorular
  • Türk Telekom mobile hattınızı taşımak için nüfus cüzdanınızı yanınızda bulundurmanız ve numara taşıma formunu eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.
  • Başvurunuz sonrası ilk 24 saat içinde sistemdeki bilgilerinizin doğruluğuna ve ilettiğiniz belgelerin geçerliliğine bakılır.
Daha fazla öğe...