Hat kısıtlaması nasıl olur?

İçindekiler:

  1. Hat kısıtlaması nasıl olur?
  2. Fatura ödeyince hat ne zaman açılır?
  3. Hattiniz Kisitlanmistir ne demek?
  4. Turkcell hat aramaya kapandı nasıl açılır?
  5. Fatura kısıtlama nedir?

Hat kısıtlaması nasıl olur?

Hat kısıtlama, hattınızı tek taraflı olarak giden aramalara ve mesaj göndermeye kısıtlama işlemidir. Hattınızı kısıtladığınız takdirde arama yapamaz, SMS gönderemez ve mobil internetinizi kullanamazsınız. Hattınızın yeniden görüşmeye açılması durumunda, 35,55 TL'lik işlem ücreti alınacaktır.

Fatura ödeyince hat ne zaman açılır?

Fatura Ödeme Tüm bankalar ile çevrimiçi olarak çalıştığımız için, hattınız faturanızı ödedikten en geç 10 dakika sonra görüşmelere açılacaktır.

Hattiniz Kisitlanmistir ne demek?

Sistemde ödenmemiş faturanız bulunuyorsa hattınız kısıtlanır. Kısıtlı hatlar Online Self Servis üzerinden tüm işlemlere erişemezler.

Turkcell hat aramaya kapandı nasıl açılır?

#330*0000# yapıp arama tuşuna basın. Probleminiz çözülmüş bulunmaktadır. Sim hattınızı kimse kullanmasın Diye aramalara kapatıyorsunuz. Bu kodlada geri açıyorsunuz.

Fatura kısıtlama nedir?

Son Ödeme Tarih'ine (SÖT) kadar ödenmemiş 2 adet fatura oluşması durumunda, 2. ödenmemiş faturanın SÖT'ünü takip eden dönemde hattınız kapatılarak erişiminiz kısıtlamaya alınır. Erişimin kısıtlanması gerçekleştikten sonra mevcuttaki tarifeniz üzerinden faturalandırma devam eder.