Siyah kalıp ağda nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Siyah kalıp ağda nasıl kullanılır?
  2. Makinalı sir ağda nasıl kullanılır?
  3. Kalıp ağda nasıl sürülür?
  4. Teneke sir ağda nasıl ısıtılır?
  5. Epilla sir ağda makinesi nasıl kullanılır?
  6. Ağda makinesi temizliği nasıl yapılır?

Siyah kalıp ağda nasıl kullanılır?

Kalıp ağdalarda bez kullanılmaz, tahta spatula ile sürülür. 3-4 saniye içinde donar elle çekersiniz. * Kalıp ağda çekip gibi set bir cisim ile kırılarak parçalara ayrılır. * İhtiyacınız kadar ağda metal cezveye dökülür ağda makinesinde eritilirek kullanılır.

Makinalı sir ağda nasıl kullanılır?

Ağda yapılması işlemine ağdanın ısıtılması ile başlanır. Sonrasında ise kullanılacak olan bölgeye tüylerin çıkış yönüne paralel halde sürülür. Fakat ağdayı çekerken paralel değil tüyün çıkış yönünün tam tersine çekilir. Bu uygulama vücudun her yerinde aynı şekil uygulanmaktadır.

Kalıp ağda nasıl sürülür?

Kalıp Ağda Kullanımı Ağda ısıtıcısında tamamen eritilir. Tahta bir spatula ile sürülür. Sonrasında cilt gerdilip ağda el ile çekilir.Sonrasında ortaya çıkan ağda kalıntıları ağda yağı ile temizlenir. Ağda sonrası kızarıklık ve yanmayı engellemek için ağda sonrası losyon kullanılabilir.

Teneke sir ağda nasıl ısıtılır?

Kalıp sir ağda ya da inci boncuk ağda kullanmak için kullanacağınız kadar ağdayı makinenin ısıtma haznesine koyunuz. Ağda ısıtıcı makinesini elektrik prinize takınız. Makinenin üzerinde bulunan ısı yara düğmesini ağdanın hızlı bir şekilde hazır hale gelmesi için saat yönüne doğru çevirerek 90 dereceye getiriniz.

Epilla sir ağda makinesi nasıl kullanılır?

Sesu Roll On Sir Ağda'yı setten çıkan makinenin iç kısmına yerleştirip, makineyi fişe takarak, ısıtmanız gerekiyor. Yani ağda kartuş şeklinde kutuda bulunuyor. Kartuşu makineye taktıktan sonra makineyi fişe takıp, 15 dakika ağdanın ısınmasını beklediğinizde, ağda kullanıma hazır hale gelmiş oluyor.

Ağda makinesi temizliği nasıl yapılır?

Arcade Ağda Makinesi Temizleme Solüsyonu 500 ml.
  1. Temizlikten önce ağda makinesinin fişini prizden çıkarın.
  2. Temizlik yapılacak bezi bir miktar ağda makinesi temizleme solüsyonu ile ıslatın veya kurulayın.
  3. Bezle ağda makinesini ovalayarak temizleyin ve kurulayın.
  4. Temizlikten sonra makinenizin fişini tekrar prize takın.
Daha fazla öğe...