Kurumsal hat nasıl kapatılır?

İçindekiler:

  1. Kurumsal hat nasıl kapatılır?
  2. Turkcell kontörlü hattı nasıl iptal edebilirim?
  3. Şirket hattı nasıl kapatılır?
  4. Turkcell faturalı cayma bedeli ne kadar?
  5. E devletten hat nasıl kapatılır?
  6. Turkcell paketi nasıl iptal edilir?

Kurumsal hat nasıl kapatılır?

Kurumsal müşteri yetkililerimizin abonelik fesih işlemlerini, Türk Telekom Ofis ve Grup Mağazalarına şahsen başvuru yaparak veya faks çekerek yapabilmesi mümkündür.

Turkcell kontörlü hattı nasıl iptal edebilirim?

Dijital Operatör Uygulaması - Ayarlarım www.turkcell.com.tr üzerinden hesabınıza giriş yaptın. İptal etmek istediğiniz hattınızı seçin. Ardından hat iptal sebebinizi belirtin. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra herhangi bir Turkcell bayisine giderek iptalinizi onaylamanız gerekmektedir.

Şirket hattı nasıl kapatılır?

Kurumsal hattınızı iptal ettirmek için, şirket yetkilisi ya da yetkili vekilinin yazılı başvurusunu Türk Telekom Ofis ve Mağazaları veya Fax kanallarından biri ile tarafımıza iletmesi gerekmektedir. Yazılı talebinizin şirketimize ulaştığı tarihten itibaren 7 gün içerisinde hattınızın iptali gerçekleşecektir.

Turkcell faturalı cayma bedeli ne kadar?

Turkcell Fatura Cayma Bedeli 2021 Yaklaşık 8 ay sonra hattınızı kapatmak istediğinizde her ay 30 TL olacak şekilde toplamda 240 TL gibi bir cayma bedeli ödemeniz gerekebiliyor.

E devletten hat nasıl kapatılır?

Kimlik Kartı ya da bankacılık uygulamaları üzerinden e-Devlet'e giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra iptal etmek istediğiniz aboneliği seçin. Abone sorgulama bağlantısına tıklayın. Karşınıza çıkan 'fesih başvurusu yap' sekmesinden iptal işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Turkcell paketi nasıl iptal edilir?

İptal; Baskonuş Abonelik iptali yaptırmak için Turkcell Faturalı veya Faturasız hat kullanıyorsanız 532'yi arayabilir ya da Turkcell Mağazasına başvurabilirsiniz. Ayrıca BASKONUS ABONE IPTA L yazarak 2222'ye mesaj gönderebilirsiniz.