Hand off nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Hand off nasıl kullanılır?
  2. iPhone hand off nedir?
  3. Basketbolda hand off nedir?
  4. AirPlay ne işe yarar?
  5. iPhone AirPlay ne işe yarar?

Hand off nasıl kullanılır?

Mac: Apple menüsü  > Sistem Tercihleri'ni seçin, ardından Genel'i tıklayın....Handoff, aygıtlarınız birbirine yakınken çalışır ve şu şekilde ayarlanır:
  1. Her aygıtta aynı Apple Kimliği ile iCloud'da giriş yapılır. ...
  2. Her aygıtta Bluetooth açılır.
  3. Her aygıtta Wi-Fi açılır.
  4. Her aygıtta Handoff özelliği açılır.
AP 16 Behmen 1399

iPhone hand off nedir?

Handoff'la, bir aygıtta (Mac, iPhone, iPad veya Apple Watch) başladığınız bir işlemi dikkatiniz dağılmadan başka bir aygıtta kaldığınız yerden sürdürebilirsiniz. ... Handoff'u Takvim, Kişiler, Pages veya Safari gibi birçok Apple uygulamasıyla kullanabilirsiniz. Bazı üçüncü parti uygulamalar da Handoff'la çalışabilir.

Basketbolda hand off nedir?

Oyunun sıkışma anlarında yön değiştirmek veya rakibin aldatılması oyunun ters tarafa dönmesini sağlamak için uygulanan bir pas şeklidir.

AirPlay ne işe yarar?

AirPlay Apple tarafından geliştirilen tescilli bir protokol yığını / paketidir, cihazları arasında ses, video, cihaz ekranları ve fotoğrafların ilgili metadatalarla birlikte, kablosuz akışını sağlar.

iPhone AirPlay ne işe yarar?

Apple aygıtlarınızdaki içerikleri Apple TV'nize veya AirPlay 2 uyumlu akıllı televizyonunuza yayımlamak ya da bu televizyonlarla paylaşmak için AirPlay'i kullanın. Bir video yayımlayın, fotoğraflarınızı paylaşın veya aygıtınızın ekranındaki içeriği olduğu gibi yansıtın.