Vodafone hat kısıtlama kaç günde?

İçindekiler:

  1. Vodafone hat kısıtlama kaç günde?
  2. Vodafone hat neden kısıtlanır?
  3. Hatta kısıtlama gelmesi ne demek?
  4. Vodafone fatura ödendikten sonra ne zaman açılır?
  5. Hat statüsü pasif ne demek?
  6. Iptal edilen hat açılır mı?

Vodafone hat kısıtlama kaç günde?

Faturanızın son ödeme tarihinden 5 gün sonra ödeme yapmadığınız takdirde hattınızın kullanıma kapatılarak ksıtılanır. Kısıtlama süresi içerisinde kimseyi arayamaz ve SMS göndermezseniz.

Vodafone hat neden kısıtlanır?

Sistemde ödenmemiş faturanız bulunuyorsa hattınız kısıtlanır. Kısıtlı hatlar Online Self Servis üzerinden tüm işlemlere erişemezler.

Hatta kısıtlama gelmesi ne demek?

Hat kısıtlama, hattınızı tek taraflı olarak giden aramalara ve mesaj göndermeye kısıtlama işlemidir. Hattınızı kısıtladığınız takdirde arama yapamaz, SMS gönderemez ve mobil internetinizi kullanamazsınız.

Vodafone fatura ödendikten sonra ne zaman açılır?

Fatura Ödeme Faturamı gecikmeli ödedim, hattım ne zaman açılacak? Tüm bankalar ile çevrimiçi olarak çalıştığımız için, hattınız faturanızı ödedikten en geç 10 dakika sonra görüşmelere açılacaktır.

Hat statüsü pasif ne demek?

Pasif Süre (92 gün): Pasif süre boyunca hattınız dış aramalara kapalıdır, sadece hattınızdan çağrı alabilirsiniz. Tekrar arama yapabilmek için yükleme yapmanız gerekmektedir. ... 184 gün sonunda tekrar TL yüklenmezse hattınız pasif dönem olarak adlandırılan 92 günlük pasif sonunda iptal edilir.

Iptal edilen hat açılır mı?

Abonelik İşlemleri Hattınızı iptal ettirdiğiniz tarih itibarıyla bir yıl boyunca, adınıza kayıtlı hattınızı numaranız aynı kalarak geri alabilirsiniz. Bir yıl sonunda alınmayan hatlar tekrar satışa sunulur.