S harf notu nedir Marmara Üniversitesi?

İçindekiler:

  1. S harf notu nedir Marmara Üniversitesi?
  2. Marmara Üniversitesi çan sistemi var mı?
  3. Bir dönemde üstten kaç ders alınabilir?
  4. Marmara Üniversitesi FD ne demek?
  5. Uzaktan eğitim çan var mı?
  6. Yalova Üniversitesi geçme notu kaç?
  7. Istanbul Üniversitesi geçme notu kaç?

S harf notu nedir Marmara Üniversitesi?

S: Bu not, aşağıdaki durumlarda kullanılır 1) Öğrencilerin başka birimlerden transfer etmiş olduğu, birim yönetim kurulunca başarılı kabul edilen derslere verilir. Bu tür derslerin kredisi, öğrencinin tamamlamakla yükümlü olduğu toplam krediye sayılır, fakat GANO/YANO hesabına katılmaz.

Marmara Üniversitesi çan sistemi var mı?

Üniversitemizin takvim.marmara.edu.tr adresindeki bilgiler esastır. Ortak derslerde Çan Eğrisi geçerli değildir. Ara Sınav notunun @'ı ve Final (girilmişse Bütünleme) Sınavının `'ı alınarak belirlenir. ... Final veya Bütünleme sınav notunuz 50'den düşük ise ortalamanız kaç olursa olsun, dersten kalırsınız.

Bir dönemde üstten kaç ders alınabilir?

Üstten ders alabilmek için not ortalamasının en az 3 olması gereklidir ve en fazla üç ders alınabilir.

Marmara Üniversitesi FD ne demek?

a) AA, BA, BB, CB, CC, DC, DD ve S başarılı harf notlarıdır. b) FD, FF, FG, DZ ve U başarısız harf notlarıdır. c) MZ, E ve DE henüz başarı durumu netleşmemiş harf notlarıdır. ... Bu not, daha sonra yapılacak mazeret sınavı sonucu alınacak harf notuyla değiştirilir.

Uzaktan eğitim çan var mı?

1- Eğitim sistemi “Mutlak Sistem”dir. AUZEF te Çan Eğrisi sistemi yoktur.

Yalova Üniversitesi geçme notu kaç?

Ders planında belirtilen zorunlu dersler ile asgari sayıda alınması gereken seçmeli derslerden başarıyla geçmiş, en az 240 kredi almış ve 2.00/4 ortalamaya sahip olan öğrenciler mezun olabilir. Yüksek Lisans Tezsiz için, Programdan mezun olabilmek için en az 90 kredi ve 2.50/4 ortalamaya sahip olmak gerekir.

Istanbul Üniversitesi geçme notu kaç?

Öğrencilerin, yarıyıl/yıl içi etkinlik notlarına bakılmaksızın bir dersten koşullu veyadoğrudan geçebilmeleri için açıköğretim programlarında yarıyıl/yılsonu sınavından 100 (yüz) tam puan üzerinden en az 40 (kırk), uzaktan öğretim programlarında ise en az 50 (elli) puan almaları gerekir.