Lazer epilasyon kontrol seansına giderken jilet yapılır mı?

İçindekiler:

  1. Lazer epilasyon kontrol seansına giderken jilet yapılır mı?
  2. Lazer epilasyonda kontrol seansı gerekli mı?
  3. Lazer kontrol seansı kaç gün sonra?
  4. Buz lazer kontrol seansı nedir?
  5. Lazere giderken kıllar alınır mı?
  6. Lazer epilasyon her gün yapılır mı?
  7. 20 günde bir lazer yapılır mı?
  8. Buz lazer kaç seans sürer?
  9. Lazer yaptırırken ağda yapılır mı?

Lazer epilasyon kontrol seansına giderken jilet yapılır mı?

Lazer epilasyondan ortalama 15-20 gün sonra uzayan kıllar kendiliğinden dökülür. Bu süre içerisinde dökülmeyen kıllar muhtemelen lazer epilasyon esnasında atlanmış yani lazer ile taranmamış kıllardır. ... Kontrol seansına giderken bu kıllar jiletle alınmamalıdır. Aksi halde halde kalan kılları görmek mümkün olmaz.

Lazer epilasyonda kontrol seansı gerekli mı?

Lazer epilasyon uygulamasında her lazer atışı belli bir alanı tarar. Uygulama yapılan geniş vücut bölgelerinde tek tük atlanan tüyler olabilmektedir. Seanstan 15 ila 20 gün sonrasında dökülmeler tamamlandıktan sonra kalan tek tük tüylere ücretsiz kontrol seansı uygulanır.

Lazer kontrol seansı kaç gün sonra?

Yüz bölgesi lazer epilasyon genellikle 4 hafta aralıklarla yapılır. Vücut bölgesinde ise seanslar arasında 6 ile 8 hafta koyulabilir. Genellikle seans araları 2 ay olarak belirlenir. Lazer epilasyon başlandıktan ilk seanstan 15 gün sonra genel kontrol ve rötuş için bir seans uygulanır.

Buz lazer kontrol seansı nedir?

Buz Lazer dört mevsim uygulanabilen, tüm cilt ve kıl yapılarında başarı sağlayan bir cihazdır. Tedavide seans sayısı kişiye göre değişmekle birlikte genelde 6-8 seansta tamamlanmaktadır. Tüm vücuda uygulandığında seans yaklaşık olarak 45 dakikada tamamlanmaktadır.

Lazere giderken kıllar alınır mı?

Ağda ve cımbız gibi kılları kökünden koparan işlemlerden sonra lazer ışını kıl kökünü hedefleyemez ve epilasyon etki etmez. Bu nedenle mutlaka lazer epilasyon öncesinde kıllar jilet yardımıyla kısaltılmalıdır. Jiletle kısaltma işlemi Buz Lazer epilasyondan 1 gün önce yapılmalıdır.

Lazer epilasyon her gün yapılır mı?

Kişilerin vücut yapıları ve lazer epilasyon yapılacak bölgeye göre seanslar 4-6, yüz bölgesi için ise ortalama 8-10 seans civarında sürmektedir. Kaç günde bir yapılması sorusuna ise ortalama bir yanıt vermek gerekirse seans aralıkları yüz bölgesi için 4 hafta vücut bölgeleri için ise 6-8 hafta aralığında yapılmaktadır.

20 günde bir lazer yapılır mı?

Kaç günde bir yapılması sorusuna ise ortalama bir yanıt vermek gerekirse seans aralıkları yüz bölgesi için 4 hafta vücut bölgeleri için ise 6-8 hafta aralığında yapılmaktadır.

Buz lazer kaç seans sürer?

Bu süre, buz epilasyonda yaklaşık olarak 7-9 hafta sürer. Ortalama olarak bölgedeki tüylerin istenmeyen tüylerden arınma süresi ise 4-6 seans arasında değişmektedir. Tüylerin durumuna göre seans sayısı azalabilir ya da çoğalabilir.

Lazer yaptırırken ağda yapılır mı?

Oysa ki lazer epilasyon işlemi yapılmadan önceki 4 hafta öncesine kadar ağda, epilatör, cımbız ya da tüp kremleri gibi kıl köklerini etki edecek herhangi bir işlem ya da maddenin kullanılmaması gerekmektedir.