Baylan akıllı su sayacı nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Baylan akıllı su sayacı nasıl kullanılır?
  2. Baylan Su sayacı kimin?
  3. Su sayacı kaç cm?
  4. Su sayacı nerede olur?
  5. Kartlı su sayacı nasıl kullanılır?
  6. Kartlı su sayacı nasıl çalışır?
  7. Kartlı su sayacı arızası nasıl anlaşılır?
  8. Iski su sayacı bozuksa ne yapılmalı?

Baylan akıllı su sayacı nasıl kullanılır?

Aboneler Akıllı Kartlarını Belediyelerden istediği miktarda kredi yükleyebilir. Akıllı kart sayaca resimdeki şekilde yaklaştırılıp butona basıldığı zaman kartta yüklenmiş olan bu krediler sayaca aktarılmış olur. Buna istinaden LCD ekranda "YÜKLENEN" mesajı ve miktarı görüntülenir.

Baylan Su sayacı kimin?

1955 yılında Merhum Osman Baylan tarafından su sayaçları tamir ve bakım atölyesi olarak kurulan, su sayacı üretimine başlamadan önce babadan oğula devreden, tamir ve ayar işleri ile uğraşan İbrahim ve M.Akif BAYLAN kardeşler, uzun yılların vermiş olduğu deneyim ve birikimler sonucu 1992 yılında BAYLAN Su Sayaçları'nın ...

Su sayacı kaç cm?

Multijet şeklinde adlandırılan su sayaçları, 15 ila 50 mm arası anma ölçüleri ile tasarlanıyor. Çapı küçük fakat debisi yüksek olan multijet tipindeki sayaçlar su geçişinin hızından faydalanarak çalışıyor. Woltmann tipindeki su sayaçları ise mm arası anma ölçülerinde üretiliyor.

Su sayacı nerede olur?

Sayacı binanın içinde dairenin giriş kapısının önünde uygun bir yer varsa duvara yapılmış bir niş içine yerleştirilebilir. Niş yerden 70 cm yüksekliğinde ve yaklaşık olarak 40x60x15 cm boyutlarında olur.

Kartlı su sayacı nasıl kullanılır?

Abone kartını sayacın ön kısmındaki cep bölümüne koyar ve sayaç ekranında bulunan büyük butona basılır. Butona basıldıktan sonra sayaç ekranında kredi yüklendi mesaji çıkar ve sayaç vanasını açar.

Kartlı su sayacı nasıl çalışır?

Abone kartını sayacın ön kısmındaki cep bölümüne koyar ve sayaç ekranında bulunan büyük butona basılır. Butona basıldıktan sonra sayaç ekranında kredi yüklendi mesaji çıkar ve sayaç vanasını açar.

Kartlı su sayacı arızası nasıl anlaşılır?

Su sayacının bozuk olduğunu anlamanın en kolay yolu sayacın normalden daha fazla dönmesidir. Sayacın bozuk olup olmadığını anlamak veya su kaçağı olup olmadığını anlamak için; dış tesisatın vanalarını kapatınız, eğer vanaları kapattığınız halde halen sayaç dönüyorsa kesin olarak su sayacınız bozulmuş demektir.

Iski su sayacı bozuksa ne yapılmalı?

Abonelerimiz, su sayaçları bozulduğunda, patladığında, sayaç numaratörlerinin çalışmaması durumunda, buharlı olduğunda, camının kırık yada mührü koptuğu durumlarda ilgili size en yakın şube müdürlüğüne veya 185 Çağrı Merkezine bildirmek zorundadırlar.