BioBellinda hangi ülkeye ait?

İçindekiler:

  1. BioBellinda hangi ülkeye ait?
  2. BioBellinda ürünleri doğal mı?
  3. BioBellinda pas ve kireç çözücü nasıl kullanılır?
  4. BioBellinda eko pakette neler var?
  5. Biobellinda neye iyi gelir?
  6. Biobellinda Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatici nasıl kullanılır?

BioBellinda hangi ülkeye ait?

Şirket 1994 yılında Hüseyin ve Süheyla Kullemci çifti tarafından kurulan yüzde yüz yerli sermayeli bir aile şirketidir. 2013 yılında BioBellinda A.Ş. Almanya'da BioBellinda GMBH'yi kurdu. 2015 yılından itibaren Danimarka, Hollanda, İsviçre, Belçika, Fransa ve Avusturya gibi ülkelerde faaliyet göstermeye başladı.

BioBellinda ürünleri doğal mı?

( biz temizlik ürünlerine bitkisel ürün demiyoruz.) Biobellinda ürünleri İnsana ve doğaya karşı zararı en aza indirgenerek hazırlanmış formüllerden üretilen ürünlerdir. ... Ürünün konsantre olması o ürünün çok yoğun olduğu anlamına gelmeyeceği gibi , ürünün sulu olması konsantre olmadığı anlamını taşımaz.

BioBellinda pas ve kireç çözücü nasıl kullanılır?

1/5 oranında soğuk su ile ya da 1 litre soğuk suya 1 çay bardağı ürün ekleyerek yoğun paslı ve kireçli bölgelerde kullanın. Sadece paslı ve kireçli yüzeylerde kullanım içindir. Sıcak yüzeyler, mermer, alüminyum, emaye gibi aside dayanıksız yüzeylerde kullanmayın. Başka ürün ve madde ile karıştırmayın.

BioBellinda eko pakette neler var?

PAS KİREÇ WC BANYO MİNERALLİ 3X YAĞ KİR ODA PARFÜMÜ 7 ÜRÜN.

Biobellinda neye iyi gelir?

BioBellinda Anti Selülit Kremi'nin içeriğinde doğal nemlendiriciler bulunur ve bu bileşenler cildin nemlenip yumuşamasına yardımcı olur ve cildin yeniden yapılanmasını destekler.

Biobellinda Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatici nasıl kullanılır?

kullanım zahmetsizce bembeyaz çamaşırlar beyaz çamaşırlarınızda ve ağartma istediğiniz yerlerde, kaynar suyla birlikte istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz. Çamaşırlarınızı ıslatacak miktarda kaynar suya bir kapak biobellinda ultra çamaşır beyazlatıcı'yı koyun ve 10 dakika bekletin. Bu süreden fazla bekletme yapmayın.