Michael fredo yu neden öldürdü?

İçindekiler:

  1. Michael fredo yu neden öldürdü?
  2. Michael Corleone hangi kardeşini öldürdü?
  3. Tane fredo kimdir?
  4. Baba filmi gerçekte kimi anlatıyor?
  5. En iyi Baba filmi hangisi?

Michael fredo yu neden öldürdü?

"The Godfather 2" nin ana temalarından biri, Michael'ın nazik bir adamdan sert, iş gibi bir suçluya geçişidir. Bu nedenle, bu zamana kadar Fredo'ya yaptığı muamele "kesinlikle iş". Fredo, ihanetinden sonra Corleoneler için bir tehdit olarak görülmelidir, bu yüzden Michael onu öldürdü.

Michael Corleone hangi kardeşini öldürdü?

Fredo'nun saflığından faydalanan Hyman Roth onu kandırmış ve kardeşi Michael Corleone yi öldürmek üzere tuzak hazırlamıştır. Don Michael Corleone, ağabeyi Fredo'nun kendisini ve aileyi sattığı için çok sinirlenmiştir. Abisinin ihanetini unutamayan Michael Fredo'yu koruması Al Neri'ye öldürtmüştür.

Tane fredo kimdir?

Fredrico "Fredo - Freddie" Corleone - Baba Vito Corleone nin ortanca oğludur. Ama biraz saftır ve bu saflığı başına büyük belalar açmıştır. Fredo'nun saflığından faydalanan Hyman Roth onu kandırmış ve kardeşi Michael Corleone yi öldürmek üzere tuzak hazırlamıştır.

Baba filmi gerçekte kimi anlatıyor?

Dünya Savaşı'nın bittiği yıl olan 1945'te başlar ve 10 yıllık bir dönemi kapsar. Film, New York'ta yaşayan güçlü bir İtalyan mafya ailesinin hikâyesini anlatır.

En iyi Baba filmi hangisi?

Baba II”, Oscar alan ilk devam filmi unvanıyla birlikte “En İyi Film”, “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu”, “En İyi Yönetmen”, “En İyi Uyarlama Senaryo”, “En İyi Sanat Yönetmenliği” ve “En İyi Film Müziği” olmak üzere altı dalda Oscar aldı. Son film ise yedi dalda Oscar adayı olsa da ödül alamadı.