TEMA Vakfi ne gibi faaliyetler yapar?

İçindekiler:

  1. TEMA Vakfi ne gibi faaliyetler yapar?
  2. TEMA Vakfının faaliyetleri nelerdir maddeler halinde?
  3. TEMA sertifika kaç günde gelir?
  4. TEMA gönüllüleri neler yapar?
  5. TEMA Vakfı Fidan kaç TL?
  6. Genç TEMA neler yapar?
  7. TEMA kulubu ne demek?

TEMA Vakfi ne gibi faaliyetler yapar?

Başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıkların korunması için faaliyetlerini sürdüren TEMA Vakfı bu nedenle; orman, çayır, mera ve tarım alanlarının, su ve bitki gen kaynaklarının, doğanın korunması ve erozyonun önlenmesi ile insan kaynaklı iklim değişikliği konularında, belli bir devlet politikasının oluşturulması ve ...

TEMA Vakfının faaliyetleri nelerdir maddeler halinde?

Hedefleri; topraklarımızı tehdit eden erozyon ve çölleşme ile mücadele edilebileceğini göstermek, tehlikeye dikkat çekmek, toprağa sahip çıkmak, koruyucu çözümler üretmek, ağaçlandırma yapmak, doğal varlıkları korumak ve bu mücadelenin devlet politikası haline gelmesini sağlamaktı.

TEMA sertifika kaç günde gelir?

Teslimat süreleri il/ilçe/mahalle/köy bilgilerine göre değişmekle birlikte teslimatların en geç 7 ila 15 iş günü içerisinde gerçekleştirileceğini öngörüyoruz. Teslimat şeklini E-Posta seçerseniz, e-sertifikalarınızın online olarak 3 iş günü içerisinde iletilmesini sağlayabiliriz.

TEMA gönüllüleri neler yapar?

Saha Faaliyet Programı ya da Eğitim Programları kapsamında; fidan dikimi, ağaçlandırma, su, geri dönüşüm, enerji tasarrufu, iklim değişikliği, doğal varlıkların korunması ve farkındalık oluşturma, TEMA Vakfı tanıtımı vb. konularda gönüllü faaliyetler gerçekleştirirler.

TEMA Vakfı Fidan kaç TL?

TEMA VAKFI FİDAN BAĞIŞI NE KADAR? TEMA Vakfı sitesinin “sıkça sorulan sorular” başlığı altında yer alan cevaba göre; “Fidan bağış birim bedeli 13 TL'dir ve minimum 3 adet fidan bağışınız karşılığında isterseniz tarafınıza TEMA Vakfı teşekkür sertifikası gönderilmektedir.

Genç TEMA neler yapar?

Genç TEMA Nedir? Vakfımızın, üniversite öğrencilerinden oluşan gönüllü örgütlenmesidir. Genç TEMA gençlerin; yaşadıkları çevrenin sorunlarına duyarlı, sorunların çözümünde aktif rol almak için gönüllü çalışmalar gerçekleştiren, ekolojik bakış açısına sahip bireyler olmalarına katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

TEMA kulubu ne demek?

Üniversite öğrencilerinden oluşan gönüllü örgütlenmemizdir. Gençlerin; yaşadıkları çevrenin sorunlarına duyarlı ve ekolojik bakış açısına sahip bireyler olmalarına katkı sağlamayı amaçlar.