Öğrenci Aylık mavi kart nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Öğrenci Aylık mavi kart nasıl alınır?
  2. İstanbulkart başvurusu nasıl yapılır?
  3. Öğrenci Akbilinden kimler yararlanabilir?
  4. Öğrenci için Istanbulkart nereden alınır?

Öğrenci Aylık mavi kart nasıl alınır?

İsterseniz internet üzerinden online olarak ya da İstanbulkart Başvuru Merkezlerine bireysel olarak başvurarak kartınızı temin edebilirsiniz. İnternet üzerinden online öğrenci akbili başvurusu yapmak için https://bireysel.istanbulkart. istanbul/ adresine girerek kayıt olmanız gerekiyor.

İstanbulkart başvurusu nasıl yapılır?

  1. Başvuru Formunu Doldurma. bireysel.istanbulkart.istanbul adresindeki başvuru formuna kişisel bilgilerinizi ve fotoğrafınızı kaydederek online başvuru yapabilirsiniz.
  2. Kargo ve Kart Ücreti Yatırma. ...
  3. Başvuru Takip. ...
  4. Kartı Teslim Alma.

Öğrenci Akbilinden kimler yararlanabilir?

Öğrenci kartı; Yüksek Öğretim Kurumu Kanunu, Çıraklık Eğitim Kanunu çerçevesinde eğitim gören öğrenciler ile Temel Eğitim Kanunları ve diğer kanunlar kapsamında eğitim gören öğrenciler, Açık İlköğretim, Açık Lise, Kur'an Kursu öğrencilerinin alabileceği İndirimli Akbil ya da İstanbulkart' tır.

Öğrenci için Istanbulkart nereden alınır?

Öğrenciler, kayıt sonrasında https://www.istanbulkart. istanbul/istanbulkart-basvuru-merkezleri-1127 adresinde yer alan aşağıdaki İstanbulkart Başvuru Merkezlerine öğrenci belgesi, kimlik aslı ve fotoğraf ile başvurarak İndirimli Öğrenci Kartlarını bizzat temin edebilirler.