Hizmet Cetveli nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Hizmet Cetveli nereden alınır?
  2. Işçi hizmet cetveli nedir?
  3. Sigortalı hizmet cetveli dökümü nedir?
  4. Hizmet süremi nasıl öğrenebilirim?
  5. Deniz hizmet Çizelgesi nasıl alınır?
  6. Onaylı hizmet cetveli nasıl alınır?
  7. Derece kademeye nereden bakılır?
  8. Deniz hizmeti nedir?
  9. 4A hizmet dökümünde türde ek ne anlama geliyor?
  10. 4A iptal sicili ne demek?
  11. Onaylı SGK Hizmet Dökümü nereden alınır?
  12. Kıdemimi nasıl öğrenebilirim?

Hizmet Cetveli nereden alınır?

SGK hizmet dökümü belgesi, günümüzde e-Devlet üzerinden kolayca çıkartılabilir. Kamu hizmetlerini kolaylaşmasına yardımcı olan e-Devlet sayesinde sıra derdi olmadan online şekilde belge temini gerçekleştirilebilir.

Işçi hizmet cetveli nedir?

b) Hizmet cetveli: Kıdem tazminatı talebinde bulunan işçilerin çalıştığı kamu kurum veya kuruluşlarında geçen hizmet sürelerini gösterir bu Yönetmelik ekinde yer alan EK-1 belgeyi, c) Kamu kurum veya kuruluşu: 4/1/2002 tarihli ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanununda tanımlanan idareyi, ifade eder.

Sigortalı hizmet cetveli dökümü nedir?

SGK Hizmet Dökümü, Sosyal Güvenlik Kurumuna bağlı olan tüm vatandaşların alabileceği, sigorta ve prim bilgilerini barındıran ve 4A, 4B, 4C olarak üçe ayrılan belgedir.

Hizmet süremi nasıl öğrenebilirim?

İnternet aracılığı ile SGK hizmet dökümü bilgilerinizi şu şekilde öğrenebilirsiniz; SGK hizmet dökümü işlemleriniz için, başlangıç olarak, www.turkiye.gov.tradresine giriş yapınız. Burada karşınıza çıkan sayfanın üst bölümünün sağında "E-Hizmetler"başlığı adı ile düzenlenmiş bölüme geliniz.

Deniz hizmet Çizelgesi nasıl alınır?

Gemiadamları, deniz hizmet çizelgelerini alabilmek için çalıştıkları gemilerin adlarını, hangi yeterlik derecesi ile görev yaptıklarını, kalkış liman adlarını, bakım-onarım tersanelerini ve çalışma süreleri ilgili belgeleri ekledikleri dilekçe ile liman başkanlıklarına başvururlar.

Onaylı hizmet cetveli nasıl alınır?

SGK onaylı sigorta hizmet dökümünü E-devlet sistemi üzerinden alabilirsiniz. SGK Hizmet Dökümü, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çatısı altında bulunan tüm vatandaşlarımızın temin edebildikleri bir belgedir. Belge içerisinde sigorta ve prim bilgileri bulunmaktadır.

Derece kademeye nereden bakılır?

Devlet memurları için derece kademesi sorgulaması E-Devlet üzerinden yapılabilmektedir. E-Devlet sistemi üzerinden T.C kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılarak memur derece kademesi sorgulaması yapılabilmektedir.

Deniz hizmeti nedir?

Gemiadamları yeterlik sınavları için aranan şartlardan olan deniz hizmeti, hizmet verilen gemilerin çalışır durumda olması koşulu ile; a) Ticari ve askeri gemiler ya da deniz araçları ve diğer gemilerin güverte ve makine bölümlerinde çalışılan süreler, ... deniz hizmetinden sayılır.

4A hizmet dökümünde türde ek ne anlama geliyor?

Aynı ay içerisinde işyerinden ilk defa verilen prim belgesi 'Asıl', ilk prim belgesinden sonra verilen prim belgeleri 'Ek', daha önce verilmiş olan prim belgeleriyle ilgili silme işlemi için verilen prim belgeleri ise' İptal' prim belgesi olarak adlandırılmaktadır.

4A iptal sicili ne demek?

Hizmet dökümünde, herhangi bir aya ilişkin olarak sadece Asıl ve İptal ibareleri yer alıyor, Ek ibaresi yer almıyorsa bu durumda o aya ait olarak işçi adına SGK'ya yapılan gün ve kazanç bildirimi tamamen iptal edilmiş, yani o aya ait sigortalı hizmeti silinmiş demektir.

Onaylı SGK Hizmet Dökümü nereden alınır?

4A, 4B ve 4C hizmet dökümü için yapılması gerekenleri sizler için derledik... SGK onaylı sigorta hizmet dökümünü E-devlet sistemi üzerinden alabilirsiniz. SGK Hizmet Dökümü, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çatısı altında bulunan tüm vatandaşlarımızın temin edebildikleri bir belgedir.

Kıdemimi nasıl öğrenebilirim?

Devlet memurları için derece kademesi sorgulaması E-Devlet üzerinden yapılabilmektedir. E-Devlet sistemi üzerinden T.C kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılarak memur derece kademesi sorgulaması yapılabilmektedir.