Polis parkur sınavı ne zaman 2021?

İçindekiler:

  1. Polis parkur sınavı ne zaman 2021?
  2. Lise mezunları için polislik başvuruları ne zaman?
  3. 2021 polislik başvuruları ne zaman?
  4. Lise mezunu polis olmak için ne yapmalı?

Polis parkur sınavı ne zaman 2021?

19 Ocak 2021. 27. Dönem POMEM sınavları Ön Sağlık Kontrolü aşamasıyla 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacaktır. Başvuru merkezleri ve tarihleri ilerleyen günlerde Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi www.pa.edu.tr adresinde açıklanacaktır.

Lise mezunları için polislik başvuruları ne zaman?

Lise mezunlarından polis alımı başvuru başlıyor. Lise mezunlarından polis olmak isteyen adayların öncelikle 4 Şubat günü başlayacak YKS'ye müracaat etmeleri gerekmektedir.

2021 polislik başvuruları ne zaman?

Peki, Polislik sınavı ne zaman? 2021 Polislik sınavı şartları ve başvuru detayları 2021 Polislik sınavı şartları ve başvuru detayları.... 27. Dönem POMEM alımları kapsamında polis olmak isteyen binlerce vatandaş 8 - 24 Aralık tarihleri aralığındaki başvurularının ardından ön sağlık kontrollerine katılım sağlamıştı.

Lise mezunu polis olmak için ne yapmalı?

PMYO'lar kadın ve erkek adaylar için sınav düzenler. Sınava katılım şartları arasında üniversite sınavına girmiş olmak ve TYT sınavından belirtilen yeterli puanı almış olmak gerekiyor. Bu şartı sağlayan lise mezunları Polis Meslek Yüksekokullarına başvuru yaparak polis olma sürecini başlatabiliyorlar.