Boludan Abant gölü kaç km?

İçindekiler:

  1. Boludan Abant gölü kaç km?
  2. Bolu Yedigöller arası kaç km?
  3. Abant Gölü hangi bölgede yer alır?
  4. Yığılca Yedigöller arası kaç km?
  5. Bolu otogardan Abant gölüne nasıl gidilir?
  6. Abat Gölü hangi şehirde?
  7. Abant Gölü hangi tür?
  8. Yedigöllere hangi otobüs gider?
  9. Istanbul'dan yedigöllere nasıl gidilir?

Boludan Abant gölü kaç km?

2 km Abant Gölü/Uzunluk

Bolu Yedigöller arası kaç km?

Nasıl Gidilir?: Otoban'dan Bolu sapağından çıkın. Sonra zaten Yedigöller tabelasını göreceksiniz ve o yolu takip edeceksiniz. Bolu'dan sonra 42 km!

Abant Gölü hangi bölgede yer alır?

Abant Gölü Hangi Bölgede Abant Gölü, Batı Karadeniz Bölgesi sınırları içindedir. Marmara Bölgesi'ne dolayısıyla İstanbul'a çok yakındır.

Yığılca Yedigöller arası kaç km?

Düzce'nin önemli yürüyüş parkurlarından biri olan Yığılca-Yedigöller arası 35 kilometre olup, Yığılca, Karakaş, Mengen, Yaylatepe, Yedigöller arasını kapsamaktadır. Yığılca'dan yürüyüşe geçilen parkur, Karakaş Köyü, Mengen Köyü, Yaylatepe Köyü üzerinden Yedigöller'e ulaşılmasıyla son bulur.

Bolu otogardan Abant gölüne nasıl gidilir?

Otogardan Bolu merkeze giden servislere binip merkez duraklarının ikincisinde servisten inin. Bolu Kart almanız önerilir, (Otobüse binmenize izin verilmeye bilinir) xx lira kart ücreti ve bakiye yükleyin. 22 nolu Abant otobüsüne binerseniz, 45 dk. da varırsınız.

Abat Gölü hangi şehirde?

Bolu'nun 34 kilometre güneybatısında Abant Dağları üzerinde oluşmuş bir krater ve birikinti gölüdür. Park alanında yükseklikleri 1400 metreden 1700 metreye kadar birçok tepe bulunmaktadır. Abant Gölü yılın her ayında büyüleyici bir güzelliğe sahiptir.

Abant Gölü hangi tür?

Abant Gölü
Göl türüHeyelan set gölü
Yüzölçümü1.28 km² (125 hektar)
En derin noktası18 m
Yüzey rakımı1350 m
5 satır daha

Yedigöllere hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Buca Yedigöller Parkı yakınından geçiyor: 374, 874.

Istanbul'dan yedigöllere nasıl gidilir?

Yedigöller'e hem özel araçla hem de otobüslerle ulaşım mümkündür. Özel aracıyla İstanbul'dan ve Ankara'dan çıkacak olanlar, TEM otoyolunu kullanarak Bolu sapağına kadar ilerlemeliler. Bundan sonra iki seçenek var. Birincisi, Bolu-Yeniçağa ayrımından saparak, Mengen üzerinden gitmektir.