Aöf iş sağlığı ve güvenliği sınavı ne zaman?

İçindekiler:

  1. Aöf iş sağlığı ve güvenliği sınavı ne zaman?
  2. Iş sağlığı ve güvenliği bölümünde hangi dersler var?
  3. 2 yıllık iş sağlığı ve güvenliği mezunu ne iş yapar?
  4. Açık Öğretim'de staj var mı?
  5. 2021 iş güvenliği sınavı ne zaman?

Aöf iş sağlığı ve güvenliği sınavı ne zaman?

Sınav tarihinde belirli merkezlerde tek oturumda yapılacaktır. Başvuru sırasında adaylar sınav merkezini tercih edebilirler. Başvuru esnasında beş farklı il seçilmesi gerekmektedir. O beş ilden tercih sırasına göre ilk hangi ilde sınav yeri açılıyorsa adaylar o ile yerleştirilmektedir.

Iş sağlığı ve güvenliği bölümünde hangi dersler var?

Diferansiyel Denklemler, İş Sosyolojisi, Ergonomi, Toksikoloji, Kişisel Koruyucu Donanımlar, İş Hijyeni Yangın dersleri bunlardan bazıları olup son yıl, ihtisas alanlarına yönelik derinleşme hedeflenmiştir. Elektrikle çalışılan işlerde İSG, Maden ve İnşaatlarda İSG gibi ihtisas dersleri vardır.

2 yıllık iş sağlığı ve güvenliği mezunu ne iş yapar?

İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Mezunları Ne İş Yapar? Bu bölümden mezun uzmanlar; çalışma ortamları, verileri analiz etme, mevzuata uyum sağlama, denetim ve teftişler yapma ve kaza incelemelerini tamamlamak gibi görevlere sahip olurlar. İşyeri sağlık ve güvenlik endüstrisi içinde birçok konuda çalışma yapabilirler.

Açık Öğretim'de staj var mı?

2015-2016 öğretim dönemi itibariyle kayıt yaptıran öğrencilerin staj zorunluluğu yoktur. Sosyal Hizmetler Önlisans Programına kayıtlı öğrencilerin zorunlu staj süresi 24 işgünüdür (4 hafta). Staj tek seferde yapılmalıdır.

2021 iş güvenliği sınavı ne zaman?

İSG sınavı, bu yıl 12 Aralık 2021 tarihinde gerçekleşecek. Sınavın başvuruları ise 22 Kasım tarihinde alınmaya başlanacak ve 1 Kasım tarihinde sona erecek.