Sosyal Hizmetler Önlisans staj zorunlu mu?

İçindekiler:

  1. Sosyal Hizmetler Önlisans staj zorunlu mu?
  2. 2 yıllık sosyal hizmetler okunur mü?
  3. Staj başlangıç sayılıyor mu?
  4. Sosyal Hizmet Lisans staj var mı?

Sosyal Hizmetler Önlisans staj zorunlu mu?

Sosyal Hizmetler Önlisans Programına; 2011-2012, 2012-2013, 2013,2014, 2014-2015 öğretim yıllarında kayıt yaptıran öğrenciler için staj isteğe bağlıdır. Staj süresi 24 iş günüdür. ... 2015-2016 öğretim dönemi itibariyle kayıt yaptıran öğrencilerin staj zorunluluğu yoktur.

2 yıllık sosyal hizmetler okunur mü?

Sosyal Hizmetler Bölümü Kaç Yıllıktır? Sosyal hizmetler Bölümü, üniversitelerde 2 yıllık önlisans ve 4 yıllık lisans bölümü olarak okutuluyor. 2 yıllık önlisans bölümünü bitiren kişiler isterlerse Dikey Geçiş Sınavı'na girerek 4 senelik lisans bölümüne tamamlayabilirler.

Staj başlangıç sayılıyor mu?

Eğitimin lise, üniversite gibi çeşitli dönemlerinde staj yapmak zorunlu. ... Staj döneminde, kişileri emekli eden uzun vadeli sigorta kollarına (malullük, yaşlılık ve ölüm sigortalarına) prim yatırılmadığından, staj tarihi emeklilik işlemlerinde sigorta başlangıcı sayılmıyor.

Sosyal Hizmet Lisans staj var mı?

Uygulama dersleri Üniversite ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iş birliği ile yürütülmekte olup, staj faaliyeti kapsamında değildir. ... Bu ders için öğrencinin muafiyet ve ek ders sınav hakkı yoktur.