Bursagaz abonelik ücreti nasıl ödenir?

İçindekiler:

  1. Bursagaz abonelik ücreti nasıl ödenir?
  2. Bursagaz kaç fatura ödenmezse kesilir?
  3. Güvence bedeli nedir Doğalgaz?
  4. Doğalgaz ödemeyince ne zaman kesilir?
  5. Doğalgaz faturası son ödeme tarihinden kaç gün sonra kesilir?

Bursagaz abonelik ücreti nasıl ödenir?

Güvence bedelini, sözleşme hesap numaranız ile tüm PTT şubelerine, anlaşmalı bankalara, kredi kartı ile 444 11 33 Bursagaz İletişim Merkezi Sesli Yanıt Sistemi üzerinden (2'yi tuşlayarak) ve Bursagaz web sitesi online işlemler menüsüne üye olarak ödeyebilirsiniz.

Bursagaz kaç fatura ödenmezse kesilir?

Kaç tane fatura ödemezsem gazım kesilir? Ödenmemiş fatura sayısına göre gaz kesme işlemi yapılmıyor.Bursagaz olarak her ay ödenmeyen bir önceki ayın faturası için gaz kesme işlemi yapılmaktadır.

Güvence bedeli nedir Doğalgaz?

Güvence Bedeli;İGDAŞ'ın alacaklarını garanti altına alabilmek amacıyla mekanik sayaç kullanan abonelerden doğal gaz kullanım sözleşmesinin imzalanması sırasında aldığı bedeldir. Ön ödemeli sayaç kullanan abonelerden güvence bedeli alınmaz.

Doğalgaz ödemeyince ne zaman kesilir?

İşte 'Doğalgaz faturası son ödeme tarihinde ödenmezse ne zaman kesilir?' sorusunun cevabı: Faturanızı son ödeme tarihinden sonraki 15 iş günü içinde ödemezseniz, üç gün öncesinde ihbarname yollanarak sayaç vanası aparatlanır ve gaz kullanıma kapatılır. Gazı kendiniz açmanız durumunda usulsüz kullanım cezası ödersiniz.

Doğalgaz faturası son ödeme tarihinden kaç gün sonra kesilir?

Abonenin; faturasını son ödeme tarihinden itibaren on beş gün içerisinde ödememesi halinde en az üç gün önceden haber verilmek suretiyle doğal gaz arzı durdurulabilir.