Blog hesabı nasıl kapatılır?

İçindekiler:

  1. Blog hesabı nasıl kapatılır?
  2. Tumblr hesabı silinir mi?
  3. Tumblr dan çıkış nasıl yapılır?
  4. Tumblr bilgisayardan nasıl çıkış yapılır?
  5. Tumblr nasıl bir şey?
  6. Tumblr ne anlama geliyor?
  7. Tumblr kapandı mı?

Blog hesabı nasıl kapatılır?

İşte Aşamalı Olarak Blog Silme Silmek istediğiniz blog'un yanındaki gri renkli Yayın Listesi simgesinin sağ alt tarafında bulunan açılır menüyü tıklayın. Ayarlar'ı seçin ve Ayarlar menüsünde bulunan Diğer linkine tıklayın. Sayfanın üst kısmında bulunan Blog araçları altında bulunan Blog'u sil seçeneğini tıklayınız.

Tumblr hesabı silinir mi?

Hala hesabınızı silmek istiyorsanız E-Posta ve şifrenizi tekrar giriniz. Ardından “Her şeyi sil” sekmesine tıklayınız. Fakat Tumblr şifrenizi silmek istemiyorsanız “Vazgeç” butonuna tıklamanız gerekir. ... Böylece Tumblr hesap silme işlemini tamamlamış olacaksınız.

Tumblr dan çıkış nasıl yapılır?

Bulmak istersen, Panonun sağ üst köşesinde yer alan insan simgesine tıkla. Hesap menüsü açılacak. Çıkış yapmak için açılan menünün sağ üst köşesinde yer alan Çıkış bağlantısına tıklaman yeterli.

Tumblr bilgisayardan nasıl çıkış yapılır?

Tumblr yeni tasarımında Masaüstü Panoda çıkış bağlantısını biraz derinlere yerleştirdi. Bulmak istersen, Panonun sağ üst köşesinde yer alan insan simgesine tıkla. Hesap menüsü açılacak. Çıkış yapmak için açılan menünün sağ üst köşesinde yer alan Çıkış bağlantısına tıklaman yeterli.

Tumblr nasıl bir şey?

Tumblr, Şubat 2007'de David Karp tarafından kurulmuş, ABD menşeili blog tabanlı bir sosyal ağdır. ... Tumblr'ı diğer benzer türdeki mecralardan ayıran özelliği ise, diğer popüler sosyal medya platformları ile senkronize olarak, tam bir uyum içerisinde çalışmasıdır. Ayrıca Tumblr'ın yaş ortalaması oldukça gençtir.

Tumblr ne anlama geliyor?

Tumblr, kullanıcılarının bir “tumblelog” veya kısa blog gönderileri yayınlamalarına olanak sağlayan bir sosyal medya aracıdır. ...

Tumblr kapandı mı?

Tumblr 17 Aralık 2018 tarihinde platformundan tüm yetişkin içerikli fotoğraf, video ve GIF'leri kaldıracağını resmen açıkladı. Bu açıklamanın ardından Twitter'da tepki çığı gibi büyüdü.