Mall of Istanbul ne zaman açılacak?

İçindekiler:

  1. Mall of Istanbul ne zaman açılacak?
  2. Mall of Istanbul ne kadardır?
  3. Mall of Istanbul kapali mi?
  4. Mall Of İstanbul u kim yaptı?
  5. Mall Of İstanbul AVM mecidiyeköyden nasıl gidilir?
  6. Mall of İstanbul hangi Otobüs gidiyor?
  7. Moipark çılgın mekik kaç kredi?

Mall of Istanbul ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en büyük yerli gayrimenkul yatırımcısı Torunlar GYO tarafından 'te hayata geçirilen Mall of İstanbul'da 350 mağaza ve binlerce marka hizmet vermektedir.

Mall of Istanbul ne kadardır?

Mall of İstanbul yaklaşık 154 bin metrekare kiralanabilir alanı ve toplam 350 mağazası ile dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen markalarına ev sahipliği yapacak.

Mall of Istanbul kapali mi?

Mall of İstanbul AVM Pazartesi,Salı,Çarşamba,Perşembe, Pazar günleri 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Cuma ve Cumartesi günleri ise 10.00-22.30 saatleri arasında açık oluyor.

Mall Of İstanbul u kim yaptı?

- Capacity: Uzman İnşaat, Keleşoğlu İnşaat, Gül İnşaat, Beyaz İnşaat ve Zirve İnşaat ortaklığıyla kuruldu. - Mall of İstanbul: Aziz Torun'un şirketi Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı.

Mall Of İstanbul AVM mecidiyeköyden nasıl gidilir?

Mecidiyeköy- Mahbutbey metrosu ile Mahmutbey'e geliniz. Mahmutbey durağından Başakşehir - Metrokent metrosuna aktarma yapınız. İkitelli'de inininiz, Bahariye –metrosuna bininiz. Masko Mall Of İstanbul durağında ininiz.

Mall of İstanbul hangi Otobüs gidiyor?

Bu Otobüs hatları Mall Of Istanbul Durağı yakınından geçiyor: 146A, 146T, 76O, 78B, 89F, 98H, HVİST-6.

Moipark çılgın mekik kaç kredi?

Roller Coaster oldukça keyifli, bir o kadar da korkutucu. Ünitelerden yararlanmak için bir kart alıyor ve ona kredi yüklüyorsunuz. 1 kredi 1,5 TL. Örneğin Çılgın Mekik yani roller coaster 9 kredi.