UYAP SMS aboneliği kaç TL?

İçindekiler:

  1. UYAP SMS aboneliği kaç TL?
  2. Standart abone T.C Kimlik No 4060 nedir?
  3. UYAP Avukat kayıt nasıl yapılır?
  4. SMS ile tebligat olur mu?
  5. UYAP Avukat Portalı üzerinden neler yapılır?
  6. UYAP Avukat Portalı üzerinden online duruşma izlenir mi?
  7. UYAP üzerinden kurumların erişebildiği bilgiler nedir?
  8. UYAP SMS neden gelir?
  9. UYAP SMS Nasıl Abone Olunur?
  10. Telefon ile tebligat olur mu?

UYAP SMS aboneliği kaç TL?

Abone olan kullanıcılar için ücretlendirme Abone olan kullanıcılara gönderilen her mesaj 1,5 TL (vergiler dahil) olarak ücretlendirilir.

Standart abone T.C Kimlik No 4060 nedir?

Abonelik tarihinden öncesinde abone olan taraf ile ilgili tüm dava bilgilerinin öğrenilmesi için abonelik işleminden sonra TC kimlik numarası yazılarak 4060'a SMS gönderilmesi gerekmektedir.

UYAP Avukat kayıt nasıl yapılır?

Sisteme abonelik tckimliknoAbone yazıp 4060'a mesaj atarak veyaavukat portal üzerinden yapılabilir. SMS gönderim metinlerine http://www.sms.uyap.gov.tr/icerikler.html adresinden ulaşılabilir.

SMS ile tebligat olur mu?

Tebligat yerine geçecek mi? Gönderilen SMS'ler bilgi amaçlı olup, tebligat niteliğinde değildir. Ancak CMK'nın 43. Maddesinde tanıkların her türlü araçla çağrılabileceği düzenlenmiştir. ... Ancak aynı madde gereğince çağrı kağıdına bağlanan sonuçlar SMS ile bildirimlerde uygulanamayacaktır.

UYAP Avukat Portalı üzerinden neler yapılır?

Avukatlar, https://avukat.uyap.gov.tr adresinden; E-imza ve M-imza ile UYAP Avukat Portala bağlanarak on-line, dava ve icra takibi (e-takip) açabilmekte, yetkileri dâhilinde sistemdeki vekâleti bulunan açık ve kapalı dosyalarını inceleyebilmektedir.

UYAP Avukat Portalı üzerinden online duruşma izlenir mi?

Avukatların E-imza ve Mobil-imza aracılığı ile internet üzerinden ile UYAP Sistemi aracılığı ile bağlanarak online şekilde dava ve icra takibi (e-takip) açabildikleri, yetkileri dâhilinde sistemdeki vekâleti bulunan dosyalarını inceleyebildikleri Avukat Portal, üzerinden de online duruşmalar görülebilecektir.

UYAP üzerinden kurumların erişebildiği bilgiler nedir?

UYAP Kurum Portalı: Kurumların, UYAP'ta yer alan ve tarafı oldukları her türlü dava ve icra-iflas dosyalarının bilgileri ile belge içeriklerine elektronik imza veya mobil imza ile çevrimiçi (on-line) erişip inceleyebildikleri bilişim sistemidir.

UYAP SMS neden gelir?

3. UYAP SMS BİLGİ SİSTEMİ NEDİR? ... Bu sistem sayesinde, adli makamlardaki yetkililer, UYAP portalları üzerinden işlemlerini onayladıkları anda otomatik olarak ilgili kişilere SMS gönderilmektedir.

UYAP SMS Nasıl Abone Olunur?

UYAP Bilgi Sisteminde değişik içeriklerde paketler bulunmakta olup, abone olunan paket içeriklerine göre gönderilecek mesajlar değişiklik göstermektedir. Pakete abone olmak için: TCKIMLIKNO TAM ABONE yazılarak 4060'a gönderilir.

Telefon ile tebligat olur mu?

Elektronik tebligatın yapıldığına dair sistemde kayıtlı telefon numarasına veya e-posta adresine bildirim yapılacaktır. PTT tarafından yapılacak bu bildirim ücretsizdir. Elektronik tebligatın yapılmasına rağmen sistemden kaynaklanan arızalar nedeniyle bildirimin gelmemiş olması mazeret olarak sayılmamaktadır.