Sabit telefon nasıl aktarılır?

İçindekiler:

  1. Sabit telefon nasıl aktarılır?
  2. Dahili telefon nasıl çekilir?
  3. Karel op50 telefon aktarma nasıl yapılır?
  4. Işyerinde telefonda nasıl konuşulur?
  5. Karel telefon yönlendirme nasıl yapılır?
  6. Karel OP50 konferans görüşme nasıl yapılır?
  7. Telefon nasıl yönlendirmeden çıkarılır?
  8. Telefon santrali elektrik üretir mi?

Sabit telefon nasıl aktarılır?

Ev telefonunuzu yönlendirmek için *21* tuşladıktan sonra ev telefonunuzun yönlenmesini istediğiniz 10 haneli telefon numarasını ve # işaretini tuşlamanız yeterlidir. Yaptığınız bir yönlendirmeyi iptal etmek için ev telefonunuzdan #21# tuşlamalısınız.

Dahili telefon nasıl çekilir?

Karel santralde hat çekme dahili olarak şöyledir, 82 çalan dahili şeklindedir. Örneğin siz masanızda oturuyorken 115 nolu dahilinin çaldığını duydunuz. Kendi dahilinizi kaldırıp 82 115 yaptığınız zaman 115 nolu dahiliyi çekmiş olursunuz ve konuşabilirsiniz.

Karel op50 telefon aktarma nasıl yapılır?

Telefon Çağrı Aktarma Nasıl Yapılır?
  1. Çağrıyı aboneyi bilgilendirerek aktarma için:
  2. A) Dış çağrıyı bekletmeye almak için kare tuşuna basın.
  3. B) Özel çevir sesini dinleyin.
  4. C) Görüşmeyi aktarmak istediğiniz aboneyi arayın.
  5. D) Görüşmeyi aktaracağınızı söyleyin.
  6. E) Aktarmak için yıldız tuşuna basın.

Işyerinde telefonda nasıl konuşulur?

➢ Ahize ağza yaklaştırılarak konuşulmalı, ahize dudaklara en fazla 2,5- 3 cm mesafede tutulmalıdır. Konuşma normal bir ses tonu ile tıpkı karşımızdaki birisiyle konuşuyormuş gibi olmalıdır. Nazik bir ses, düzgün bir ifade şarttır. ➢ Telefon konuşmaya açıkken boş kalması önlenmelidir.

Karel telefon yönlendirme nasıl yapılır?

Ana konsol hattı (111 Operatör) Hattından ahizeyi kaldırıp 85-126 Yapıp ahizeyi yerine koymamız karel santral telefonu yönlendirme yapmış olacağız.

Karel OP50 konferans görüşme nasıl yapılır?

Karel santral konferans görüşme özelliği mevcutta vardır. Dış hat ile yaptığınız görüşmeye bir dahili aboneyi eklemek için; Görüşme esnasında karşı tarafı kare tuşu ile bekletmeye alın sonra 5 tuşlayın daha sonra konferansa katacağınız aboneyi tuşlayıp tekrar kare tuşuna bastığınızda konferans gerçekleşmiş olacaktır.

Telefon nasıl yönlendirmeden çıkarılır?

Numara yönlendirmeyi sonlandırmak istediğinizde ise #21#, #61#, #62#, #67# 'den birini tuşlamalı ve arama tuşuna basmalısınız.

Telefon santrali elektrik üretir mi?

Telefon santralına gelen elektrik akımı, öncelikle santralın güç ünitesine ulaşmaktadır. Güç devresi bu elektrik akımını tüm santrala göndermektedir. Ana karta ulaşan elektrik akımı işlemciye iletilmektedir. ... İşlemci, soketlere bağlı olan telefonlara gerekli yönlendirmeyi yaparak çağrıyı gerçekleştirmektedir.