Yanık lekesine hangi krem iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Yanık lekesine hangi krem iyi gelir?
  2. Lazer yanık izi geçer mi?
  3. Yara lekelerine ne iyi gelir?
  4. Lazer yanığı nasıl iyileşir?

Yanık lekesine hangi krem iyi gelir?

Revamil Vücutta yıllardır iyileşmeyen yara izler ya da ameliyat sonrası kalan dikiş izleri, kalıcı hasar bırakan yanıklar, koparılmış sivilce izleri gibi kolay kolay geçmeyen izleri kısa sürede geçiren doğal baldan üretilmiş kremdir. Revamil, tıbbi uygulamalar için seçilmiş özel saf bir baldan üretilmektedir.

Lazer yanık izi geçer mi?

Lazer yanıklarında normal yanık tedavisi uygulanması gerekir. Yanıkların iyileşmesinde yanığın derecesi de önemlidir. Hafif yanıklar daha çabuk iyileşirken 2.derece yanıkların iyileşmesi 3-4 hafta sürebilir, iz kalabilir.

Yara lekelerine ne iyi gelir?

Yara izinin olduğu yerde tedaviye başlamadan önce limon ile birlikte temizlenmesi gerekir. Daha sonra limon suyunu bir pamuğa döktükten sonra yara izinin olduğu bölgeye sürebilirsiniz. Bu şekilde hızlı bir yara izi iyileşmesi sağlanacaktır. Ovma işlemini bu şekilde 10 dakika yaparak yara izlerinden kurtulabilirsiniz.

Lazer yanığı nasıl iyileşir?

Lazer epilasyon yanıklarını geçirmek için ilk birkaç gün yanıklara ciddi anlamda faydası olan kantaron yağı uygulaması yapılabilir. Bunun yanı sıra hakiki zeytinyağı uygulaması yapılabilir. Güzellik merkezi veya cildiye uzmanı tarafından önerilen yanık giderici bitkisel ürünler kullanılabilir.