Psikolojisi bozuk olan hangi duayı okumalı?

İçindekiler:

  1. Psikolojisi bozuk olan hangi duayı okumalı?
  2. Ruhsal bunalım için hangi dua okunur?
  3. Çaresiz kalınca hangi dua okunur?
  4. Ruhsal bunalıma ne iyi gelir?
  5. Ruhsal çöküntü ne demek?

Psikolojisi bozuk olan hangi duayı okumalı?

üzüntü sırasında şu duâyı okurdu: Lâilâhe illâllâhü'l-azîmü'l-halîmü, Lâilâhe illallâhu rabbü'l arşi'l-azîm. Lâilâhe illâllâhü rabbü's-semâvâti verabbü'l-'ardı verabbü'l-'arşi'l-kerîm. "Sıkıntıya düşen veya borçlanan, bin kere "La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim" derse, Allahü teâlâ işini kolaylaştırır."

Ruhsal bunalım için hangi dua okunur?

Lâilâhe illâllâhü'l-azîmü'l-halîmü, Lâilâhe illallâhu rabbü'l arşi'l-azîm. Lâilâhe illâllâhü rabbü's-semâvâti verabbü'l-'ardı verabbü'l-'arşi'l-kerîm. *“Sıkıntıya düşen veya borçlanan, bin kere “La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim” derse, Allahü teâlâ işini kolaylaştırır.”

Çaresiz kalınca hangi dua okunur?

O dua da şöyledir: La ilahe illallahül'azim-ül-halim la ilahe illallahü Rabbül-Arş-il'azim la ilahe illallahü Rabbüs-semavati ve Rabbül-Erdı Rabbül'Arş-il-kerim. Anlamı: Allah'ım beni tüm sıkıntılarımdan kurtar. Şüphesiz sen her şeye gücü yetensin.

Ruhsal bunalıma ne iyi gelir?

Depresyondan Kurtulmak İçin…
  1. Yakınlarınız ve özellikle aileniz ile daha fazla vakit geçirin.
  2. Duygularınızı ifade edin, diğer insanların ne hissettiğine verdiğiniz önem kadar kendi duygu ve ihtiyaçlarınızı da gözetin.
  3. Depresyon döngüsünü unutmayın! ...
  4. Geçmişe odaklı olmayın. ...
  5. Olumlu duygu ifadelerini artırın.
Daha fazla öğe...

Ruhsal çöküntü ne demek?

Sözlük anlamı olarak depresyon; uyaranlara karşı duyarlığın azalması, girişim gücünün ve kendine güvenin yiterek umutsuzluğun, karamsarlığın güçlenmesi biçiminde beliren ruhsal bozukluk (çöküntü) durumudur. “Major Depresyon” olarak da isimlendirilir.