3 1 kadroya geçince ne olur?

İçindekiler:

  1. 3 1 kadroya geçince ne olur?
  2. Sözleşmeli 3 1 kimleri kapsıyor?
  3. 3 1 Sözleşmeli sağlık Personeli Becayiş Yapabilir mi?
  4. Sağlıkta 3 1 ne demek?
  5. Sözleşmeli sağlık Personeli Becayiş Yapabilir mi?
  6. Sözleşmeli öğretmenler kadroya nasıl geçer?
  7. Öğretmenlikte sözleşme kaç yıl?

3 1 kadroya geçince ne olur?

663 sayılı KHK'nın 45/A maddesine göre atanan sözleşmeli sağlık personeli, üç yılını doldurması halinde bulunduğu yerde 4/A devlet memuru kadrosuna geçmektedir. 3 yılını dolduran ve devlet memurluğu statüsüne geçen personelin mazeret tayinleri olan eş durumu, sağlık mazereti ve can güvenliği tayinleri yapılmaktadır.

Sözleşmeli 3 1 kimleri kapsıyor?

3+1 MODELİ GÜNDEMDE Hali hazırda kamuda 3+1 modeliyle çalışan sözleşmeli memurlar bulunuyor. Yapılacak düzenlemeyle, 4 yılını dolduran sözleşmeliler kadroya geçebilecek. İller arası tayin, sağlık durumu tayini, görevde yükselme, kurumlar arası geçiş gibi bazı özlük haklarında da kısıtlamalar vardı.

3 1 Sözleşmeli sağlık Personeli Becayiş Yapabilir mi?

Şeklinde olup sitemiz tarafından değerlendirme sonucu 3+1 ' e tabi ( 663 Sayılı K.H.K' nın 45/A Maddesi ) personelin şu an için becayiş hakkı bulunmamaktadır.

Sağlıkta 3 1 ne demek?

*3+1 atanan personel, İşe başladıktan 1 yıl sonra olmak üzere ve eşinin devlet memuru (kadrolu) olmak şartıyla sözleşmeli olarak çalıştığı süre boyunca sadece eş durumu tayini yapabilir diğer tayinleri yapamaz. Eş durumu tayini Ocak ve Temmuz aylarında ilan edilen kuralarla yapılır.

Sözleşmeli sağlık Personeli Becayiş Yapabilir mi?

Sözleşmeli sağlık personelinin becayiş şartlarının başında, becayiş yapacak personellerin ikisinin de aynı özellikleri taşıyor olmaları gerekir. Aynı hizmet niteliklerini ve aynı unvanları taşıyan, aynı pozisyonda çalışacak sağlık personelleri, il içi ya da iller arası fark etmeksizin becayiş yapabilirler.

Sözleşmeli öğretmenler kadroya nasıl geçer?

Sözleşmeli öğretmenlerden sözleşme gereği üç yıllık çalışma süresini tamamlayanlar talepleri halinde bulundukları yerde öğretmen kadrolarına atanır. Öğretmen kadrolarına atananlar, aynı yerde en az bir yıl daha görev yapar, bunlar hakkında adaylık hükümleri uygulanmaz.

Öğretmenlikte sözleşme kaç yıl?

Sözleşmeli öğretmenler, atandıkları yerde en az 4 yıl kalıyor. Sözleşmeli olarak ataması yapılan bir öğretmen 3 yıl sözleşmeli çalıştıktan sonra 1 yıl da kadrolu çalışıp yer değiştirme hakkına sahip olabiliyor.