Galatasaray Beşiktaş maçının gollerini kim attı?

İçindekiler:

  1. Galatasaray Beşiktaş maçının gollerini kim attı?
  2. Galatasaray Beşiktaş maçı hangi hafta?
  3. Galatasaray Beşiktaş ikili averajda kim önde?
  4. Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda?
  5. Averajlar eşit olursa ne olur?
  6. Beşiktaş Galatasaray maçı kim yönetecek?
  7. Galatasaray Trabzonspor maçını kim yönetecek?

Galatasaray Beşiktaş maçının gollerini kim attı?

Kader derbisinde Galatasaray, Beşiktaş'ı 3-1 yendi; zirveye yeni bir heyecan geldi. Galatasaray'ın gollerini Ryan Babel, Falcao (Penaltı) ve Arda Turan kaydetti.

Galatasaray Beşiktaş maçı hangi hafta?

Galatasaray, Süper Lig'in 40. haftasında bugün lider Beşiktaş'la karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak maç, saat 20.30'da başlayacak. Mücadele beIN SPORTS HD 1'dan ekranlara gelecek.

Galatasaray Beşiktaş ikili averajda kim önde?

Ligin son haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında puan eşitliği bozulmazsa ikili averajın eşit olması nedeniyle genel averaj devreye girecek. Beşiktaş'ın mevcut averajı 44'ken Galatasaray'ın averajı ise 42. İki takım ligi aynı puanda tamamlarsa genel averajda üstün olan taraf şampiyon olacak.

Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda?

Detaylar haberimizde... Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bu akşam Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. beIN SPORTS 1'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Averajlar eşit olursa ne olur?

Takımların gol averajları da eşit ise daha fazla gol atmış olan takım üstün sayılır. V. Yukarıdaki bu şartlara rağmen eşitlik devam ediyorsa hükmen yenilgisi olmayan takım üstün sayılır.

Beşiktaş Galatasaray maçı kim yönetecek?

Sezonun son büyük derbisi Galatasaray-Beşiktaş maçının VAR hakemi Mete Kalkavan oldu. Karşılaşmayı FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Galatasaray Trabzonspor maçını kim yönetecek?

Süper Lig'in 4. haftasında oynanacak kritik Trabzonspor-Galatasaray karşılaşmasını Ali Palabıyık yönetecek. MHK haftanın diğer hakemlerini de atadı.