THY mobil barkod nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. THY mobil barkod nasıl alınır?
  2. THY online biniş kartı nedir?
  3. Boarding Pass kartı nedir?
  4. THY PNR kodu nasıl öğrenilir?
  5. THY biniş kartı oluşturmak zorunlu mu?
  6. Yolcu biniş kartı nedir?
  7. Mobil Biniş Kartı ile uçağa nasıl binilir THY?
  8. Boarding card nasıl alınır?
  9. Boarding Pass nasil alinir?
  10. Uçak PNR kodu nasıl öğrenilir?
  11. Uçuş bilgilerimi nereden öğrenebilirim?
  12. THY Mobil Biniş Kartı nasıl oluşturulur?
  13. Biniş kartı nasıl yazdırılır?
  14. Uçağa binmek için biniş kartı yeterli mi?
  15. Check-in biniş kartı nedir?

THY mobil barkod nasıl alınır?

Online check-in işleminizi internet sitemizden ya da mobil uygulamamızdan yaparak mobil biniş kartınızı telefonunuza gönderebilirsiniz. Ayrıca check-in işleminizi internet sitemizden yaptığınızda mobil biniş kartınızın çıktısını da alabilirsiniz.

THY online biniş kartı nedir?

THY online check-in işlemlerini internet üzerinden gerçekleştirdiğiniz zaman uçuş biniş kartınızı barkotlu bir şekilde oluşturup mail adresinize iletimini sağlayabilir ve çıktısını alarak havalimanında bilet oluşturmanıza gerek kalmadan barkotlu çıktınız ya da cep telefonunuza indirdiğiniz barkotlu mobil biniş ...

Boarding Pass kartı nedir?

Boarding pass uçak biletleri'nin koparılan bir parçası olan uçuş kartı'dır. Boarding pass uçuş kartınız gate girişinde check -in yaptıktan sonra uçağa binmeden önce görevli tarafından koparılıp size verir.

THY PNR kodu nasıl öğrenilir?

Uçuşunuz ile ilgili kişisel bilgilerinizi içeren PNR kodu, internetten bilet aldığınızda e-mail ve SMS yolu ile size ulaştırılır. PNR kodunu öğrenmek için tek yapmanız gereken, SMS'i saklamak ya da e-mail ile gelen dijital dosyanın üzerindeki ilgili bölüme bakmaktır.

THY biniş kartı oluşturmak zorunlu mu?

Elektronik veya mobil biniş kartı şart değildir ancak biniş kartı gereklidir. Zira biniş kartı çıktısı veya elektronik/mobil biniş kartı olmadan uçağa alınmazsınız.

Yolcu biniş kartı nedir?

Mobil biniş kartı (barkod) Bagajı olmayan misafirlerin hem web sitesi hem de mobil platformlardan yapabilecekleri check-in işlemlerinde temin edilebilen, hızlıca güvenlik alanını geçme olanağı sağlayan bir QR koddur.

Mobil Biniş Kartı ile uçağa nasıl binilir THY?

Mobil check-in işlemini gerçekleştirdikten sonra e-mail ya da sms yoluyla mobil biniş kartınıza sahip olabilir ve mobil biniş kartınızın barkodunu çoğu havalimanında bulunan barkot okuyuculara okutarak uçağınıza binişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Boarding card nasıl alınır?

Boarding pass, uçak biletlerinin boarding görevlileri tarafından kopartılan kısmıdır. Gate (kapı) kısmından uçağa biniş yaparken uçak biletinden kopartılarak size verilir ve boarding pass'i tüm uçuş boyunca saklamanız tavsiye edilir.

Boarding Pass nasil alinir?

Check-in işlemini yaptırdıktan sonra, biniş kartınızı alabilirsiniz. Bazı Hava yolu şirketleri, online check-in yapıldıktan sonra biniş kartınızı e-posta adresinize göndererek, biniş kartınızı yazdırmanıza olanak sağlar.

Uçak PNR kodu nasıl öğrenilir?

PNR Kodu Nasıl Öğrenilir? Uçuşunuz ile ilgili kişisel bilgilerinizi içeren PNR kodu, internetten bilet aldığınızda e-mail ve SMS yolu ile size ulaştırılır. PNR kodunu öğrenmek için tek yapmanız gereken, SMS'i saklamak ya da e-mail ile gelen dijital dosyanın üzerindeki ilgili bölüme bakmaktır.

Uçuş bilgilerimi nereden öğrenebilirim?

Uçuş bilgileri sorgulama hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların ilk olarak e-Devlet sistemine giriş yapması gerekiyor. Giriş yaptıktan sonra sol üst kısımda yer alan arama kutucuğuna "Uçuş Bilgileri Sorgulama" yazmak yeterli olacak.

THY Mobil Biniş Kartı nasıl oluşturulur?

Kullanıcı Mobil Check-In işleminden sonra kendisine SMS ile gönderilen linke tıklayarak Passbook formatındaki mobil biniş kartını açar. Kullanıcı ekranın sağ üstündeki Ekle butonuna basarak Mobil Biniş Kartını Passbook uygulamasına ekler.

Biniş kartı nasıl yazdırılır?

Check-in işlemini yaptırdıktan sonra, biniş kartınızı alabilirsiniz. Bazı Hava yolu şirketleri, online check-in yapıldıktan sonra biniş kartınızı e-posta adresinize göndererek, biniş kartınızı yazdırmanıza olanak sağlar.

Uçağa binmek için biniş kartı yeterli mi?

Elektronik veya mobil biniş kartı şart değildir ancak biniş kartı gereklidir. Zira biniş kartı çıktısı veya elektronik/mobil biniş kartı olmadan uçağa alınmazsınız.

Check-in biniş kartı nedir?

Elektronik biniş kartı nedir? Elektronik biniş kartı tüm uçuş bilgilerinizi ve binişiniz esnasında havalimanında taratılacak bir barkodu içerir. Bu, biniş kartınızı yazdırmaya gerek olmadığı anlamına gelir. Pasaport veya kimlik belgeniz ile birlikte, havalimanındaki tüm kontrollerden geçebilirsiniz.