SunExpress korona testi istiyor mu?

İçindekiler:

  1. SunExpress korona testi istiyor mu?
  2. Uçuş numarası ne demektir?
  3. SunExpress online check-in bitiş tarihi nedir?
  4. SunExpress yemek veriyor mu?
  5. Sun Express hangi ülkenin?
  6. Sun Express sahibi kim?
  7. Uçak biletlerinde uçuş numarası nedir?
  8. Tüm yolcular için check-in yapıldı ne demek?
  9. Uçakta su yasak mı?

SunExpress korona testi istiyor mu?

tarihinden itibaren, Türkiye içindeki iç hat uçuşlarımızda seyahat edecek olan aşı olmamış veya daha önce Covid-19 geçirmemiş yolcularımızın, kalkıştan önceki son 48 saat içinde yapılmış negatif PCR testi sonucu sunmaları zorunlu hale gelecektir.

Uçuş numarası ne demektir?

Uçuş numarası, bir havayolunun kendi ağındaki belirli bir uçuşa atadığı bir koddur. Bu numara, Hava Trafik Kontrolünün havada uçuşları düzenlemesine ve izlemesine yardımcı olur. Uçuşları numaralandırma söz konusu olduğunda birkaç standartlaştırılmış kural vardır.

SunExpress online check-in bitiş tarihi nedir?

Tüm dış hat uçuşlarında check-in işlemi uçuştan yaklaşık 2,5 saat önce başlayıp uçuşa 45 dakika kala kapanacaktır. Tüm iç hat uçuşlarında ise check-in uçuşa iki saat kala başlayacak ve kalkıştan 30 dakika önce sonlandırılacaktır.

SunExpress yemek veriyor mu?

Yemekler ve hafif yiyecekler Uçuşta yiyecek ve içecekler ücretlidir. Yiyecek içecek çeşitlerimiz ve fiyat bilgilerini buradan bulabilirsiniz. SunExpress ile uluslararası uçuşunuzdan önce SunCafé'mizden bir Premium Menü seçebilirsiniz.

Sun Express hangi ülkenin?

SunExpress, Türk Hava Yolları ve Lufthansa şirketleri tarafından kurulmuştur. Almanya başta olmak üzere, uzun süre Avrupa ile Antalya arasında turistik charter seferleri düzenleyen SunExpress, 2001 yılında başlattığı Antalya-Frankfurt uçuşlarıyla, Türkiye'nin yurtdışına tarifeli sefer düzenleyen ilk özel havayolu oldu.

Sun Express sahibi kim?

Türk Hava Yolları LufthansaLufthansa Group SunExpress/Üst kuruluşları

Uçak biletlerinde uçuş numarası nedir?

Bilet numarası, bilet üzerinde en alt satırın ortasında, havayolu seri numarasının yanında yer alır. Bilet numarası 13 rakamdan oluşur ve Türk Hava Yolları'na ait bilet numaraları 235 ile başlar. Biletinizi acenteden satın aldıysanız bilet numarası için acenteyle iletişime geçebilirsiniz.

Tüm yolcular için check-in yapıldı ne demek?

Seyahatinizi gerçekleştirmek için uçağın tarifeli kalkış saatinden belirli bir süre önce havalimanında yaptırdığınız bilet ve bagaj işlemlerinin tümüne check-in adı verilir.

Uçakta su yasak mı?

El bagajlarında 1 litrelik ağzı kilitli torba içinde her biri en fazla 100 ml'lik kaplarda sıvı, jel ve aerosol taşıyabilirsiniz. 100 ml'den büyük kaplardaki sıvı ve benzeri yiyecek ve içecekleri uçak altı bagaja vermelisiniz.