Ardıç katranlı kükürtlü sabun ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Ardıç katranlı kükürtlü sabun ne işe yarar?
  2. Ardıç katranlı kükürtlü sabun nasıl kullanılır?
  3. Kükürtlü sabun ne işe yarar?
  4. Katranlı kükürtlü sabun neye iyi gelir?
  5. Kükürtlü sabun kimler kullanır?
  6. OTAL Çam Katranlı ve Kükürtlü sabun ne işe yarar?
  7. Katranlı sabun ne ise yarar?
  8. Kükürtlü sabun ne işe yarar nasıl kullanılır?

Ardıç katranlı kükürtlü sabun ne işe yarar?

İçinde bulunan katran sayesinde akneleri kurutup cildi tazeler ve sivilce oluşumunu engeller. Düzenli kullanımda aknelerin kaybolduğu görülmektedir. Ardıç sabunu, akne tedavisinde kullanıldığı gibi siyah noktalardan kurtulmak için de kullanılmaktadır.

Ardıç katranlı kükürtlü sabun nasıl kullanılır?

Ardıç Katranı Sabunu Nasıl Kullanılır? Katranlı sabunu ilk önce suyun altına tutup ıslatın ardından cildinize ve ya saçınıza ovalayarak sürün. 2-3 dakika ovalamaya devam edin ve ardından su ile durulayınız. Özellikle sabunun köpüğünden yüzünüze, maske şeklinde de uygulayabilirsiniz.

Kükürtlü sabun ne işe yarar?

Kükürt sabunu ciltteki ölü deriyi atacaktır. Bu şekilde vücuttaki tüm akneler, kusurlar ve ölü deriler de giderilebilir. Kerolitik etkisi olan kükürt sabunu sivilceleri ve akneleri de kurutur. Düzenli kükürt sabunu kullanımı sayesinde ciltteki yağ salgısı da azalacaktır.

Katranlı kükürtlü sabun neye iyi gelir?

- Sistit hastalığının oluşturduğu iltihapları giderir. - Ciltte oluşan sivilce ve lekelerinin giderilmesini sağlar. - Selülit tedavisine oldukça etkilidir. - Sedef, egzama ve mantar gibi hastalıklara iyi gelir.

Kükürtlü sabun kimler kullanır?

Uyuz, egzama, sedef ve roza yani gül hastalığına iyi gelir. Vücuttaki kaşıntılara iyi gelir. Terlemeye karşı oldukça etkilidir. Yanık tedavisinde kullanılır.

OTAL Çam Katranlı ve Kükürtlü sabun ne işe yarar?

Bileşimindeki kükürt ve çam katranı ile ciltteki ölü tabakanın soyulmasını sağlar, cildin yağ dengesini düzenlediğinden sivilce ve akne problemlerinin giderilmesine yardımcı olur. Saç dökülmesine ve kepeklenmeye karşı etkilidir.

Katranlı sabun ne ise yarar?

-Katran sabunu ciltteki sivilceleri yok etmektedir. -Siyah nokta oluşumunu engellemekte ve oluşan siyah noktaları da gidermektedir. -Cilde parlaklık ve canlılık da sağlamaktadır. -Cildi temizlemektedir.

Kükürtlü sabun ne işe yarar nasıl kullanılır?

Cilt için her sabah uyanıldığında yüzü yıkamak ve aynı şekilde gece uyumadan önce de yine yüzü yıkamak, saç için ise haftada üç ya da dört kez kullanılması idealdir. Saçlar kükürtlü sabunla iyice köpürtülür ve saç diplerine masaj yapılır.