Telefonla ihbar nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Telefonla ihbar nasıl yapılır?
  2. Trafik polisi numarası nedir?
  3. Siber suçlar nasıl ihbar edilir?
  4. Trafik kaç numara?
  5. EGM nasıl şikayet edilir?
  6. Ruhsatsız silah taşıma cezası kaç TL?
  7. Alo 155 Polis imdat hattı ne işe yarıyor?
  8. Trafik cezaları için neresi aranır?

Telefonla ihbar nasıl yapılır?

Emniyet Genel Müdürlüğü internet sayfasında bulunan 155 POLİS İMDAT sayfasından telefon numaranızı ve e-mail adresinizi vermeden direk olarak ihbarda bulunabilirsiniz.

Trafik polisi numarası nedir?

Alo trafik numarası 154'tür.

Siber suçlar nasıl ihbar edilir?

Bilişim suçları hazırlanacak bir siber suçlar şikayet dilekçesi ile bulunduğunuz yer Cumhuriyet Başsavcılığına veya bulunduğunuz yerdeki Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerine yapılabilir. Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı suçun işlendiği yerdeki Cumhuriyet Başsavcılığıdır.

Trafik kaç numara?

Açıklamada, '155 Polis İmdat ve 154 Alo Trafik çağrı numaraları, 155 Polis İmdat çağrı numarası altında birleştirilmiştir'' denildi.

EGM nasıl şikayet edilir?

Emniyete bilgisayarınızdan da ihbar yapabilirsiniz Bunu yapmak için Emniyet Genel Müdürlüğü internet sayfasına giriş yapmanız gerekiyor. ''egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx'' adresinden erişilebilen 'Online İhbar Hattı Uygulaması' üzerinden ihbar edebilirsiniz.

Ruhsatsız silah taşıma cezası kaç TL?

Ruhsatsız silah cezası ne kadar? Ruhsatsız silah cezası 5 yıldan 8 yıla kadar hapis, 500 günden 5000 güne kadar adli para cezasıdır.

Alo 155 Polis imdat hattı ne işe yarıyor?

ALO 155 polis imdat hattı, suçluların yakalanması ve suçun önlenmesinde büyük önem taşıyor. Gelen ihbarlara cevap veren polislerin yönlendirmesiyle suçun önüne geçiliyor. Asılsız çağrılar ise polislerin en büyük şikayetlerinden.

Trafik cezaları için neresi aranır?

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı