Tezsiz yüksek lisans diplomasında Tezsiz yazıyor mu?

İçindekiler:

  1. Tezsiz yüksek lisans diplomasında Tezsiz yazıyor mu?
  2. Diploma boyutu ne kadar?
  3. Uzaktan yüksek lisans yapabilir mi?
  4. Mezuniyet belgesi arka yüzü nedir?
  5. Diploma kağıdı kaç gram?
  6. Mavi diploma nedir?
  7. Uzaktan eğitim yüksek lisans programları hangi üniversitelerde var?
  8. Uzaktan Tezli yüksek lisans yapılır mı?
  9. E-devlet mezuniyet belgesi geçerli mi?
  10. Başarı Belgesi hangi kağıda basılır?
  11. Geleceğe nefes katılım belgesi nasıl alınır?
  12. Mavi diploma çok önemli mi?
  13. Mavi diploma nedir hangi ülkelerde geçerli?

Tezsiz yüksek lisans diplomasında Tezsiz yazıyor mu?

Tezsiz Yüksek Lisans Diploması Kredili derslerini ve dönem projesini başarıyla tamamlayan kişiye Yüksek Lisans Diploması verilir. Alınan diplomanın üzerinde programın tezsiz olduğu yazmaz. Yani tezli ve tezsiz bölümün her ikisinin de diploması aynıdır.

Diploma boyutu ne kadar?

Kullanılan kağıt ve ölçüler. 21 x 30 cm (A4), tercihe göre farklı ölçülerdede yapılmaktadır.

Uzaktan yüksek lisans yapabilir mi?

Uzaktan yüksek lisans eğitim programları internet üzerinden yapılır. Online eğitimler genel olarak mesai saatleri dışında yapılır. ... Uzaktan yüksek lisans programı diploması ile örgün yüksek lisans eğitim diploması arasında hiçbir fark bulunmamaktadır.

Mezuniyet belgesi arka yüzü nedir?

(2) Sertifikanın arka yüzünde, ilgilinin; TC kimlik numarası/pasaport numarası, ana ve baba adı, doğum yeri ve tarihi, sertifikanın veriliş tarihi, sertifika numarası ile kurs veya benzeri çalışmanın süresi yer alır.

Diploma kağıdı kaç gram?

(3) Diplomada, Üniversitenin logosu ve gömülü hologramı bulunan, 250 gr./m2 ağırlığında, A4 (21 x 29.7cm) boyutunda, beyaz renkli Japon Bristol kağıt kullanılır.

Mavi diploma nedir?

Üniversitelerde verilen diploma türlerinden biri de, mavi diplomadır. Mavi diplomalar, öğrencilerin üniversitede verilen eğitimlerin tüm dünyada eğitime devam edilebilmesi için kullanılabileceğini gösterir. ... Mavi diploma alan bireyler, Avrupa Birliği'ne üye olan tüm ülkelerde öğrenci olarak hayatlarına devam edebilir.

Uzaktan eğitim yüksek lisans programları hangi üniversitelerde var?

Uzaktan yüksek lisans programı olan üniversiteler şunlardır:
  • Afyon Kocatepe Üniversitesi.
  • Akdeniz Üniversitesi.
  • Altınbaş Üniversitesi.
  • Amasya Üniversitesi.
  • Anadolu Üniversitesi.
  • Ankara Üniversitesi.
  • Atatürk Üniversitesi.
  • Atılım Üniversitesi.
Daha fazla öğe...

Uzaktan Tezli yüksek lisans yapılır mı?

Tezli Yüksek Lisansta Derse Devam Zorunluluğu Var ? Uzaktan eğitim hariç tüm yüksek lisans programlarında derslere devam zorunluluğu vardır. Eğer tezli yüksek lisans programlarında derslere devam edemeyecek durumda iseniz, tezsiz yüksek lisans programlarını tercih edin.

E-devlet mezuniyet belgesi geçerli mi?

1-E-devletten alınan mezun belgelerinde yer alan bilgiler herhangi bir özel kuruluştan değil üniversitelerin veritabanları üzerinden YÖK'e aktarılarak e-devlet kapısına gönderilmektedir.Dolayısıyla burada yer alan verilerin güvenilir olmaması mümkün değildir.

Başarı Belgesi hangi kağıda basılır?

Başarı sertifikası 350 gr kağıt üzerine baskı yapılır.

Geleceğe nefes katılım belgesi nasıl alınır?

GELECEĞE NEFES OL KAMPANYASI KATILIM BELGESİ NASIL ALINIR? Kampanyaya katılım belgesi almak için “gelecegenefes.com” adresine giderek buradan dilediğiniz ili seçebilir ve fidan sahiplendiğiniz ili seçtikten sonra ad soyad ve mail adresinizi girerek katılım belgenize ulaşabilirsiniz.

Mavi diploma çok önemli mi?

Mavi diploma alan bireyler, Avrupa Birliği'ne üye olan tüm ülkelerde öğrenci olarak hayatlarına devam edebilir. ... Mezuniyet olduktan sonra sahip olunan mavi diplomalar, Avrupa Birliği ülkelerinde yer alan firmalara başvuru yapmak için önemli bir evraktır.

Mavi diploma nedir hangi ülkelerde geçerli?

Mavi Diploma veren üniversiteler, almış olduğunuz lisans ya da yüksek lisans eğitiminin Avrupa Birliği ülkelerinde geçerli olduğunu gösteren bir belgedir. ... Yani kısaca Amerikan Üniversitelerinde de Mavi Diploma geçerli bir belgedir.