Arayan özel numarayı nasıl bulabilirim?

İçindekiler:

  1. Arayan özel numarayı nasıl bulabilirim?
  2. Bimcell özel numara nasıl öğrenilir?
  3. Arayan özel numara nasıl bulunur Vodafone?
  4. Bimcell Arayanı Bil ücreti ne kadar?
  5. Numara kime ait ücretsiz Bimcell?
  6. Arayanı Bil ücretli mi?

Arayan özel numarayı nasıl bulabilirim?

Bunun için yapmanız gereken işlemler;
  1. 11842 Bilinmeyen Numaralar servisini aramak ya da.
  2. “KIM” yazıp boşluk bıraktıktan sonra sizi arayan 10 haneli GSM numarasını yazıp 7048'e mesaj atmaktır.

Bimcell özel numara nasıl öğrenilir?

*253# ile; *253# ye arama yaptığınızda, gizli numaralardan çağrı engelleme servisi mevcut durumunu değiştirecek (aktif ise deaktif, deaktif ise aktif olacak) ve telefon ekranınızda ilgili bilgiyi görebileceksiniz.

Arayan özel numara nasıl bulunur Vodafone?

Vodafone Bilinmeyen Numaralar Servisi'nden sorgulama yapmak için; - 11842 Bilinmeyen Numaralar servisimizi arayabilir, - "KIM" yazıp boşluk bırakıp 10 haneli GSM numarası' nı yazarak 7048' e sms gönderebilirsiniz.

Bimcell Arayanı Bil ücreti ne kadar?

Web Üzerinden; ArayanıBil aktivasyon işlemlerinizi buradan yapmak için tıklayınız. «ArayanıBil Sesli Mesaj Merkezi'ne sesli mesaj bırakılması esnasında aboneler (mesaj bırakan) bulundukları tarifenin şebeke içi arama ücreti ile ücretlendirilirler. Ek olarak 0,81 TL hizmet bedeli yansır.»

Numara kime ait ücretsiz Bimcell?

Bırakılan sesli mesajları 888'i ücretsiz arayarak dinleyebilirsiniz. Ulaşılamayan durumlar için ArayanıBil servisiniz aktifse, telefonunuz kapalıyken ya da ulaşılamaz durumdayken ArayanıBil servisi devreye girer ve telefonunuzu açar açmaz size kimin, kaç kere ve ne zaman aradığını bir SMS'le bildirir.

Arayanı Bil ücretli mi?

ArayanıBil servisinin aylık abonelik ücreti 3,49 TL'dir. (08.07.2021 tarihi itibariyle 3,49 TL/ay olarak güncellenmiştir.) ArayanıBil Sesli Mesaj Merkezi'ne sesli mesaj bırakılması esnasında aboneler (mesaj bırakan) bulundukları tarifenin şebeke içi arama ücreti ile ücretlendirilirler.