Evlilik kredisi kaç TL?

İçindekiler:

  1. Evlilik kredisi kaç TL?
  2. Evlilik kredisi 2021 şartları nelerdir?
  3. Yeni evlenenlere kredi veriliyor mu?
  4. Devletten evlilik kredisi nasıl alınır?
  5. Eşya kredisi kimlere verilir?
  6. Evlilik kredisi faizsiz mi?
  7. Yeni evlenen çiftlere kredi hangi bankada?
  8. Düğün kredisi var mı?
  9. Devlet evlilik kredisi için nereye başvurulur?

Evlilik kredisi kaç TL?

Devlet destekli yeni evlenecek olan çiftlere evlilik kredisi başvuruları kabul edilmeye başlamıştır! Buna göre her iki çifttin de ayrı ayrı olarak katılabilecekleri ceviz yardımı 9 – 9 olmak üzere toplam 18 bin TL olarak verilecek.

Evlilik kredisi 2021 şartları nelerdir?

Devlet Destekli Evlilik Kredisi Evrakları Nelerdir?
  • Başvuru yapacak çiftlerin nüfus cüzdanlarının aslı ve fotokopisi bulunmalıdır.
  • Evlilik yapacak kişilerin gelir beyan belgesi alması gerekmektedir.
  • Özel sektör kapsamında bir iş yeri altında çalışan kişilerin son maaş bordrosunun fotokopisinin bulunması gerekmektedir.
Daha fazla öğe...

Yeni evlenenlere kredi veriliyor mu?

Yeni evlenecek olan evlilik hazırlığı yaparken birtakım masrafları da göz ününde bulundurmaları gerekmekte. Düğün masraflarını ödemek amacıyla bankalar tarafından evlenecek çiftlere özel kredi verilmekte. Evlilik kredisi başvurusu yapmak için bu kredi desteğini birçok banka, ihtiyaç kredisi ismiyle de vermektedir.

Devletten evlilik kredisi nasıl alınır?

Evlilik kredisinden faydalanmak için öncelikle nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi, Gelir beyan belgesi almanız gerekiyor. Elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi abonelik gerektiren bir hizmete ilişkin olarak işlem tarihinden önceki 3 ay içinde ve başvuranın ismine düzenlenmiş bir fatura aslı olması gerekmektedir.

Eşya kredisi kimlere verilir?

Bireysel müşterilerimizin sosyal ihtiyaçlarının finansmanının uygun şartlarda sağlanmasının yanı sıra yerli üretim yapan mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri, ev tekstil, çeyiz ve bisiklet sektörlerini desteklemek amacıyla; Yerli üretim yapan firmalar ile anlaşmalar yapılacak ve ...

Evlilik kredisi faizsiz mi?

Yeni evlenecek olan çiftlere maddi destek sağlamak amacı ile belirli bir süre sonra geri verilmek kaydıyla düşük faiz veya faizsiz geri ödemeli olarak verilen toplu paraya evlilik kredisi adı verilmekte.

Yeni evlenen çiftlere kredi hangi bankada?

Evlenmeyi düşünen çiftlere; Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank, ING Bank, TEB, Finansbank gibi birçok bankadan, evlenmeden önce ihtiyaç kredisi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca; Yapı Kredi, Akbank gibi bankalar da evlilik ya da düğün evlilik kredisi seçeneği sunan bankalardan olmaktadır.

Düğün kredisi var mı?

Evlilik Kredisi Şartları Bir ihtiyaç kredisi türü olan evlilik kredisi,evlenirken oluşan masrafları karşılamak için evlenecek çiftlere verilen kredi ürünüdür. 36 aya kadar vade imkanı sunulan düğün kredileri ile mobilya,balayı,düğün gibi masrafları aylık küçük taksitler halinde ödeyebilirsiniz.

Devlet evlilik kredisi için nereye başvurulur?

Evlenmeyi düşünen çiftlere; Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank, ING Bank, TEB, Finansbank gibi birçok bankadan, evlenmeden önce ihtiyaç kredisi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca; Yapı Kredi, Akbank gibi bankalar da evlilik ya da düğün evlilik kredisi seçeneği sunan bankalardan olmaktadır.