Yaz okulu bir ders kaç saat?

İçindekiler:

  1. Yaz okulu bir ders kaç saat?
  2. Yaz okuluna para ödenir mi?
  3. Yaz okulu ücreti nasıl yatırılır Uludağ Üniversitesi?
  4. AÖF Yaz Okulu kaç ders?
  5. Üniversite yaz okulu ücreti nasıl ödenir?
  6. Makü yaz okulu ücreti nasıl ödenir?
  7. Uludağ harç nasıl yatırılır?

Yaz okulu bir ders kaç saat?

Yaz okulunda öğrenci toplam 12 saat ders alabilir. Yaz okulunda açılmayan dersler için telafi sınavı açılacaktır.

Yaz okuluna para ödenir mi?

1) Yaz Okulu öğretim ücretleri, öğrenciler tarafından peşin olarak yükseköğretim kurumları adına kamu bankalarından birinde açılacak hesaba yatırılır. ... 1- En fazla % 70'i yaz okulunda ders vermekle görevlendirilen öğretim elemanlarına ders ve sınav ücreti olarak ödenebilir.

Yaz okulu ücreti nasıl yatırılır Uludağ Üniversitesi?

Öğrenci Otomasyon Sistemi üzerinde ders alma yaptıktan sonra oluşan ücret bankaya yansıyacaktır. Bu miktar, Halkbank ATM'leri ve Halkbank İnternet Şubesinin Bursa Uludağ Üniversitesi için açılan ücret yatırma menüsünden ödenebilecektir.

AÖF Yaz Okulu kaç ders?

Yaz okuluna kayıt yaptıracak öğrenciler en fazla beş ders seçebilir. Ders seçimi, aof.anadolu.edu.tr adresindeki Kayıt Otomasyonu bağlantısı Yaz Okulu Kayıt linkinden ilgili kayıt tarihleri arasında yapılacaktır.

Üniversite yaz okulu ücreti nasıl ödenir?

Ödenmesi gereken ücret, Ziraat Bankası ATM ve şubelerinden öğrenci numarası ile yatırılmalıdır. 2- Seçilen derslerin onayı, ücretlerinin ödendiği danışmanlar tarafından Otomasyondan (OBS) teyit edilerek, Yaz Okulu Yönetmeliği ve Senato Esasları dikkate alınarak yapılır.

Makü yaz okulu ücreti nasıl ödenir?

Misafir öğrenciler, MAKÜ Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden verilen öğrenci numarasıyla, tahakkuk ettirilen ders / derslerin ücret ödemelerini ders seçimi esnasında Türkiye'nin herhangi bir yerindeki Vakıfbank şubelerine veya internet bankacılığıyla yatırabilirler.

Uludağ harç nasıl yatırılır?

Öğrenim Ücreti (Harç) ödemelerinizi online kayıt işlemlerinin başladığı tarihten itibaren, Halk Bankasına yatırabilirsiniz. Kayıt yaptıracağınız bölüm/program için 2014–2015 öğretim yılında ödenmesi gereken ÖĞRENĠM ÜCRETĠ MĠKTARLARI www.uludag.edu.tr adresinde ilan edilecektir.